MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Saturday, October 13, 2012

Sabtu yang bisu...

Asslamualaikum WBT..

Sabtu yang bisu pengganti Wordless Wednesday...Jom layankan jer gambar dak tenit yang sedih bila nak kena tinggal dengan Mama dia...Mama nak pergi kerja so Ammar tinggal dengan Papa yer...Terus wat muka..

alaaaaa..Mama tak mo lah pi kerja...huk3... ;(

intai tengok Mama terpedaya tak dengan muka sedih Ammar ni...

Alaaaaaa...nape Mama kena pi jugak...huk3... ;(

Papa cepat dukung saya sebelum saya start enjin nak nangis...huk..huk..huk...uwaaaaaa... :'(
Pandai dah dak tenit bam2 ni sekarang..Pantang tengok kalau Mama dia duk siap2 nak pergi kerja...Confirm buat muka sayu...Alahai anak Mama.. ;)

8 comments:

-gedek! said...

Ammar ada bakat jadi pelakon ni... Baahaha!

Kamu dekat dengan pgrm? kat mana eh? Uncle on area tu jugak....

tuu ha dekat belakang shamelin.... ntah2 kita pernah selisih kan?

zOeY zAu YaH said...

kesiannya dia.tp budak2 mmg kan.mcm tau2 je nk kena tggal.dan2 jd sedih haha..

Sue Saari said...

uncle gedek: hahahaha..pelakon tambahan ni...kih3...

saya area kg cheras baru tu uncle...cepat lah invite saya jadik guess uncle...(dgn Ammar sekali ek..)

Sue Saari said...

zoey: hahaha..betul tu..skrg ni fasa berkepit 24jam dgn Mama dia..kih3...

Liza Razak said...

alolo..comelnye die :)

Anonymous said...

http://www.msn.com/ - [url=http://www.msn.com/]msn[/url] msn
msn

Siti said...

kak..dh lama x update ke? alaa T_T

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/