MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Saturday, October 13, 2012

Bukannya susah pun...

Assalamualaikum WBT...

Minggu ni pun Sabtu Cik Sue masih bekerja...Sepatutnya alternate Saturday means kalau last week Saturday dah kerja this week cuti..Tapi dek kerana Sabtu masa time Raya Haji nanti Cik Sue kena kerja so tukar suka sama suka dengan colleague yang bukan beragama Islam.. Nasib baik diaorang ni sporting dan memahami... ;)

Rasanya sebelum Cik Sue cerita lebih lanjut permasalahan yang dialami kat dalam entri ni confirm korang pun pernah mengalami masalah yang sama kan??Apa masalahnya??Ni cuba tengok gambar kat bawah ni...

Kerja2 orang yang takde kesedaran SIVIK ni...GRRRRRR...
Sakit tak hati korang bila masuk tandas yang macam ni gaya rupanya??Aduhai susah sangat ke nak buang tuala wanita yang dah terpakai tu dalam tempat yang telah pun disediakan?Bukan susah pun, tak perlu pun angkat penutup tong sampah tu..Pijak jer dah terbuka..Pastu??Bungkus dan campaklah..Alahai....Tu semua tak payah nak diajar lagi dah..Budak sekolah darjah 3 pun tau.. ;(

Kotor kan??Geli pun ada...Tapi nilah sikap segelintir kaum wanita yang tak tahu nak jaga kebersihan..Bab2 ni rasanya mesti kita yg beragama Islam dah tahu sebelum nak buang tuala wanita tu silahlah bersihkan dahulu..Ni tak main campak sesuka hati..Memang takde siapa tahu yang tu siapa punya kerja tapi Allah SWT kan nampak??Lagipun tandas tu awak juga yang akan guna tiap hari dan tolonglah semat kat fikiran tu yang orang lain pun nak guna tandas tu sebab tu tandas awam yang disediakan kat tempat kerja..Ada faham??!!Grrrrrr..Geram tau...

Tak pasal2 entri hari Sabtu ni Cik Sue meroyan..Yelah bukan sekali dua jadi boleh kata setiap hari tau..Aduhai..akal ada ka???

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/