MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Monday, October 1, 2012

Alahai semput dibuatnya...phffftttt ~~

Assalamualaikum WBT..

Fuhhh..Pagi-pagi masuk office ada issue berbangkit....Dapat message, client email and website has been removed from the server...Aduhai ni lah yang tak berapa nak enak didengar dan dialami kan??Serasa semput jap sistem pernafasan Cik Sue nih...Alahai...sempat lagi berdoa pada yang Esa Kau permudahkanlah urusan ku dan Kau murahkanlah rezekiku...Last2 gempak jer lebih padahal isu tu takde lah sebesar mana...Client jer memang suka buat gempak... ;)

Sabtu dengan Ahad melalui hujung minggu dengan aktiviti yang agak membosankan..Tak kemana pun pada hari Sabtu tu..Ahad baru lah keluar pergi rumah my sis jalan2 dan tujuan sebenar nak ambil kaktus yang dia belikan untuk Cik Sue dari Cameron. ;)
Dek kerana lambat sangat ambil one of the kaktus dah mati..huhuhuhu...Senang betul mati kan??

Lepas balik dari rumah my sis  konon2 encik husband ajak jalan2 ke Percint 9..Nak makan kat mamak berkembar katanya. Cik Sue tanya tau jalan ke? Sebab sedia maklum yang diriku ini memang failed kalau bab jalan2 kat Putrajaya ni.. ;(

So since husband jawab tau, maka misi jalan2 cari makan diteruskan...Tak sampai 15 minit husband jalan husband tanya Cik Sue ni jalan nak pergi mana ye?? Alamak dah tadi kata tau sekarang tanya kita pulak..So keluarkan handphone on GPS cari dan cari dan sesat dan larat... pfftttttt ~~ akhirnya pukul 3 petang baru ler jumpa setelah memulakan perjalanan untuk ke Percint 9 lebih kurang pukul 1 petang.. Hehehe..hebatkan??? Sampai Ammar dah ngamuk2 dalam kereta.. Semput dibuatnya.... ;(

dah penat ngamuk..akhirnya tertidur... 

8 comments:

Telor Power said...

salam kenal2 thanks kerana dtg menjengah ke blog yg tak seberapa tu sis


eh adik beradik dgn kak mas (mas saari) ke...lama dia tk update mgkn sarat kot skrg ni

Sue Saari said...

@Telor Power sama2...hehehe..ye la tu betul la tekaan awk...Kak Mas sejak preggy mood update makin malas...

tunggu lepas bersalin nnt la baru aktif balik...

Citarasa Rinduan said...

salam ziarah sue..

wahhh.. tembamnya pipinya..... gerammm

Sue Saari said...

@Citarasa Rinduan termia kasih sudi jengah ke sini.. ;)

zOeY zAu YaH said...

tkpe sesat tu anggap mcm jln2 gak kak hehe..

Sue Saari said...

@zOeY zAu YaH hehehe..betul tu... ;)

Telor Power said...

ya...kim salam kat kak mas ye

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/