MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Saturday, September 29, 2012

Alahai pengasuh....

Assalamualaikum WBT..

Sabtu yang hening...Sepatutnya Cik Sue kerja halfday hari ni tapi pagi2 nak pergi hantar Ammar kat pengasuh sekali si pengasuh tiba2 bagitau nak balik kampung...

Aduhai...last minit baru bagitau ni yang masalah...Mana dah kelam kabut nak pergi kerja lagi...Kan elok kalau dibagitau awal2 takdelah susahkan sesiapakan...Memang tu hak awak sebab awak tak sign kontrak pun wajib kena jaga isnin sampai sabtu tanpa cuti... ;(

Cuma rasa sedikit kesal...Yelah nasib dapat cuti emergency...Kalau tak??Angkut Ammar pergi office?Buatnya dia menangis mau bos suruh balik...hurmmmm...

Tapi nak bersunggut pun tak boleh gak..Betul tak?Cuma think positive jer lah dapat luangkan masa lebih dengan anak kan... ;)

ps: alang2 dah tercuti ni rasa macam nak bawak Ammar pi tasik Titiwangsa jer..ambil angin.. ;)

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/