MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Tuesday, July 24, 2012

Gara-gara air tebu...

Assalamualaikum WBT...

Konon dah letak azam nak update blog tiap-tiap hari tapi tak kesampaian gak..hehehe..apa nak buat tuan empunya blog ni ada angin jap rajin jap malas...Tambah lak dengan busy menguruskan si kecik Ammar.. =))

Masa 1st day puasa hari tu saja beli air tebu untuk berbuka tapi masa berbuka tu sebenarnya takdelah teringin sangat nak minum cuma hubby jer yang minum.Tapi ntah macam mana Cik Sue minum gak secawan kecil dan resultnya esok tu baby Ammar kena cirit birit...Aduhai kesiannya...Memang kesal sangat2 minum air tebu tu, walaupun sikit tapi kesan dia terkena kat baby Ammar...

Memang teruk gak lah baby Ammar cirit birit,so semalam bawak pergi klinik doktor cuma bagi ubat tahan sakit+demam dan air garam untuk minum..Harap2 hari ni baby Ammar dah ok..Risau sangat masa hantar kat rumah pengasuh tadi...Sorry ekk baby Ammar,next time Mama kena lebih carefull bab2 makan ni sebab baby still breastfeed..Lepas nih pun dah tak nak lagi beli makanan atau minuman dari luar... =((

Tapi walaupun kena cirit birit teruk baby Ammar tetap maintain cool..(tapi sekali nangis dengan Mama dia rasa nak nangis sama..hehehehe.. =)

saya cool kan Mama... =))

No comments: