MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Friday, July 20, 2012

BEN ASHAARI : RAMADHAN 2012 /1433H

Assalamualaikum WBT...

Wah dah lama betul rasanya tak aktif join segmen Encik Ben nih...so kali ni ada kesempatan nak join..Korang mana yang nak join tu klik jer header kat bawah nih.

BEN ASHAARI

Best jugakkan bila ada segmen sempena Ramadhan ni, selain dari boleh dapt ramai kenalan baru boleh juga nak eratkan silaturahim melalui blog nih...Ok Encik Ben kata kena bagi sebab kenapa korang kena pilih blog tak berapa comel ni kan...Sebabnya kalau korang pilih blog ni insyaAllah Cik Sue akan balas kunjungan korang dan letak blog korang dalam bloglist Cik Sue sampai bila2..bukan SEBULAN jer tau..so jom kita tukar2 link suka sama suka... =))

pesanan dari baby Ammar : Terima Kasih yer sebab pilih blog Mama saya..

No comments: