MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Friday, July 13, 2012

Setelah sekian lama tak meng"update"...

Assalamualaikum WBT...

Wahhh..lama giler tu tak update...blog dah ku biarkan kusam, masyam, berhabuk dan bersawang segala bagai....kenapa tak update??Entahlah malas pun ada tapi sebab utama dah makin busy sejak adanya si kecil Ammar Muhaimin Farhan nih...


Ni gambar masa baby Ammar baru lahir...bulat kan??hehehe..sampai nurse kat GH pun kata bulat sungguh baby Ammar ni...sekarang lagi tambah bulat...Alhamdulillah dapat BF baby Ammar walaupun kekadang mengamuk gak dia pasal tak cukup susu badan jadi kena gak lah selang seli kan dengan susu formula...

Tapi sekarang alhamdulillah susu badan dah makin bertambah so memang baby Ammar fully BF jer...dan mama dia dah mula praktikkan untuk simpan stock susu sebab tak lama lagi nak mula kerja..Baby Ammar sekarang dah pandai senyum,pantang di agah lebar jer "toothless smile" dia tu... =))

baby Ammar in his "superman" suit...hehehe

Lepas ni isyaAllah blog ni akan mula dipenuhi cerita pasal baby Ammar jer la kot sebab Mama dia dah takde idea nak update blog...so tunggu next entry yaa!! =))

No comments: