MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Monday, December 5, 2011

kini kembali....

Assalamualaikum WBT...

new life begin....
Wahh..dah lama betul kan tak update..tak tahu la nak kata malas tu pun yer gak tambah pulak dengan takde masa...tapi sejak FB dah kena block kat office ni maka tertimbullah pulak semula idea dan semangat nak update blog yang dah berhabuk dan bersawang ni...tu pun tak tahu sampai bila..kot2 esok, lusa boss datang angin meroyan nak block blogspot pulak jawabnya kembali bersawang dan terbiarlah blog ni...atau tetiba angin kus2 malas ni datang melanda maka...faham2 jerlah yer kengkawan...

Sebenarnya tak tahu gak nak update apa...sebab dah terlalu lama sangat membiarkan blog ni sepi sampai idea pun dah merajuk...emmm..nampaknya nak kena seru balik semangat berblog ni...tambah2 sejak menjalani hidup sebagai isteri orang ni kadang2 balik kerja memang dah malas sangat nak mengadap lappy...sampai2 jer rumah terus kejar memasak..so masa nak mengadap lappy tu kalau dah lambat2 mata pun jadi berat...hehe..

Apapun tetap bersyukur dengan perubahan hidup sekarang...dan alhamdulillah ditambah pula dengan berita baik yang baru diterima...apakah berita baik tu??hehehe..tungguuuu... =))

No comments: