MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Saturday, August 20, 2011

lama tak update...isu Cik Anon tak habis2...

Assalamualaikum WBT...

they don't understand by Deviantart
Lama betul rasanya tak update blog...tapi walaupun dah jarang nak update blog macam dulu2 tapi Cik Sue masih menjadi pengunjung setia kepada blog2 yang jadi fav Cik Sue..walaupun kadang2 tu hanya sekadar jadi silent reader jer...

sebenarnya Cik Sue lama tak update ni takde kena mengena pun pasal cik Anon ke,cik Enon ke atau yang sewaktu dengannya...saje kasi perap semua idea2 nak update blog ni sampai basi kat draft..hehehe...tapi cik Sue terharu sesngt sebab dalam pada Cik Sue yang berkurun abad tak update ni ada gak blogger2 yang sudi singgah dan tinggal jejak...korang memang the best lah....mekasih sangat2 atas kesudian korang datang singgah blog Cik Sue yang dah hampir usang ni....

citer pasal cik Anon, sebenarnya jadi kat my sis...tak faham gak nape lah cik Anon ni bersikap sedemikian...bulan2 puasa pun masih ada yang bersikap sebegini..pada Cik Sue sangat2 menjelikkan...patutnya sempena bulan puasa ni kita tambahkan amal ibadat,baiki apa yang kurang selama ni bukan menambah2 lagi keburukkan yang ada...tak faham kadang2 dengan sikap Cik Anon yang sebenarnya tak lah seberani blogger yang berani menyuarakan pendapat mereka secara terang-terangan...kenapa mesti nak guna "Tanpa Nama" jika sebenarnya niat atau tujuan asal dia nak menegur secara baik...

takpe2 biarlah kami blogger2 yang berani menyuarakan pendapat ni dilabel sebagai Wonderpets...kami tak marah pun sebab Wonderpets selalu pentingkan KERJASAMA dan bukan MENJATUHKAN semangat sesama blogger...Ben 10 datang tolong??alhamdulillah kerana ada insan yang  prihatin tentang nasib kami blogger2 baru...CIK TANPA NAMA, awak ada????

**boleh klik SINI untuk kisah sebenar....


7 comments:

mas saari said...

mekasih2...heheheee
biarlah dia nak kutuk, dia dapat dosa kan? orang sewel je buat camtu..

Cik Sue said...

ntah....gewdikkssss jer..ntah apa2 ntah...cik Tanpa Nama sah tak pose tu semlm..kih3... =D

naz said...

cik sue jangan cepat marah nanti cepat tua tunang lari haha

sueMUNCET said...

hye..
suemuncet .buat contest lagi..
sila join kalau berminat..

http://suemuncet.blogspot.com/2011/09/contest-bergaya-dengan-baju-rayaku-dari.html

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum .. lama sungguh Ajeyy tidak berblog .. update pun dah lama .. blogwalking blog sahabat2 pun dah lama x buat ..

hehe, jom baca dan komen 2 entry latest dari Ajeyy :

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/09/diari-hari-raya-aidilfitri-2011.html


http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/09/nikon-get-together-at-kota-bharu.html


have a nice day gengs :))

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum .. lama sungguh Ajeyy tidak berblog .. update pun dah lama .. blogwalking blog sahabat2 pun dah lama x buat ..

hehe, jom baca dan komen 2 entry latest dari Ajeyy :

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/09/diari-hari-raya-aidilfitri-2011.html


http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/09/nikon-get-together-at-kota-bharu.html


have a nice day gengs :))

mykhalis said...

lama tak ngupdate?

sori lama tak ziarah