MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Thursday, July 21, 2011

tukar nama gara2 Ben Ashaari...

Assalamualaikum WBT....

ni semua gara2 En Ben maka tak semena2 Cik Sue dah tukar URL blog Cik Sue ni dah tukar dari http://miowmanja.blogspot.com kepada http://ciksuesaari.blogspot.com pasal apa tukar??pasal nak tempah tshirt Kelab Blogger Ben Ashaari tulah...he3..kalau letak URL yang lama tu macam tak best jer jadi Cik Sue pun decide untuk tukar URL blog kepada nama Cik Sue sendiri...so bila dah dapat tsirt tu nak pakai pun baru rasa bast...he3....korang dah order tak???cepat2 order sebelum terlambat cantik wooo tshirt tu...Cik Sue tempah 2 helai lagi...nak pakai boria dengan En Tunang... =))

errr..attention to my sis Mas Saari saya dah pinjam alamat rumah awak sebagai alamat untuk pos tshirt tu yer..
sebab saya ni bakal nak berpindah rumah jadi takut nanti alamat tak valid lak....sila jangan kenakan additional charge kepada adik kesayangan mu ini yer my lovely sis.... =)) jom tengok design tshirt tu dan cara2 nak buat tempahan...

contoh baju siap , klik SINI
BAJU BEN 1 Logo tu Merah Putih seperti logo asal ..
BAJU BEN 2

Jika berminat , sila lengkapkan pesanan anda mengikut dan email ;
HARGA : RM25 sehelai
KUANTIITI :
WARNA : Putih , Hitam , Biru , Hijau , Purple , Merah , Oren , Pink , Biru dan Hijau Cair
Jenis : Lengan pendek atau lengan panjang
Kos penghantaran : RM3
Untuk tempahan sila emelkan butiran berikut:
1. Design 1 atau 2
2. url blog
3. alamat untuk post baju
4. no telefon (untuk pengesahan tempahan dan urusan pembayaran)
5. size ( xs -xxl )

email : angah7736@gmail.com

gaya model abad ini...
model bertauliah..he3

4 comments:

Ainul Hayat said...

Salam Kak,
Boleh order lagi ke T-shirt ni?

mas saari said...

additional charge takde tapi kena belikan aku sehelai baju ni...hehehee

apasal feed ko kat blog aku tak update ek?

Cik Sue said...

ainul: ntah la..semlm BA kata tutup sementara...order cik sue pun tak tau la accept ke tak...hu3...

Cik Sue said...

kak mas: ntah ler..mgkin sebab aku tukar url kot...aritu yg ko punya pun sama tak update lps tu aku delete n letak balik bru ok...

errr..baju ko mintak en beben sponsor..ko kan baik dgn die..muahahaahha