MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Saturday, June 4, 2011

majlis dah sempurna....

Assalamualaikum WBT...maaf dah lama tak update kan..al maklumlah sibuk dengan persiapan...dan setelah bertungkus lumus selama beberapa minggu yang lalu maka majlis pertunangan Cik Sue dah selamat berlangsung dengan lancar...alhamdulillah...terima kasih sangat2 buat keluarga dan kawan2 yang turut sama terlibat secara langsung mahupun tak dalam memastikan majis nih berlangsung tanpa sebarang masalah...

maka dulu single and available so sekarang status dah bertukar menjadi tunangan orang..he3..kira darah tengah manis la nih...hahaha...apapun semoga ikatan yang dibina nih berkekalan hingga ke jinjang pelamin...amin....jom2 Cik Sue nak share gambar sekitar majlis berlangsung...


tawa dalam debaran nih... =D


sabar menanti saat cincin disarungkan...


amin...memohon keberkatan agar ikatan yg dibina berkekalan..


senyum lega selepas majlis berlangsung...


bersama bakal ibu mertuaku.... =D


bersama bakal adik ipar...


dengan kak long...


dengan kak de...


dengan kakak angkat Cik Sue... =D


bersama hantaran kedua belah pihak...


Cik Sue kini dah jadi tunangan orang.. =D


kasi pose maut skit.... =D

okey tu lah sikit sebanyak gambar sekitar majlis pertunangan Cik Sue..banyak sangat gambar kalau nak letak semua tak muat pulak blog Cik Sue nih...so kalau korang nak tengok gambar2 terkini bolehlah add Cik Sue kat facebook...kat situ lebih banyak gambar2 sekitar majlis tu..apapun Cik Sue nak ucapkan jutaan terima kasih kepada my sis Mas Saari sekeluarga kerana kerja keras dan susah payah mereka membenarkan Cik Sue menyepahkan rumah mereka sepanjang majlis berlangsung...ha3..takpe kan Cik Sue dah kemas balik dah pun....he3...

untuk along Cik Sue, Sal Saari, kak de Mimie Saari, adik2 tersayang Acuy Saari, Shahrizal Saari dan tak lupa kekanda Cik Sue yang tersayang Sabri Saari yang sama2 terlibat dan bersusah payah sepanjang majlis dan juga sebelum majlis berlangsung...korang memang the best la..Cik Sue sayang korang beribu2 lemon lah!!buat tunangan Cik Sue semoga ikatan yang terbina ni akan berkekalan sehingga ke jinjang pelamin...amin...so buat korang, tungguuuuuuu yer majlis akad nya pulak nanti...bila???he3 nanti Cik Sue akan update yer...


=))

22 comments:

fawzeah zea said...

tahniah kak,wahh berseri muka kakak nice pic,nnt kawin jemput zea k ;)

pic yg last tue tunang akak erk?

puterinuraqiliah said...

semoga akk n tunang berkekalan smpi bila2:)

Cik Sue said...

fawzeah: thanks dear...aha tu lah die...no more secret.... =D

Cik Sue said...

puteri: thanks dear...amin

i'm ezza haniza said...

tahniah kakak...

Cik Sue said...

ezza: thanks dear...

iyka syafika said...

tahniah kak sue..
smgoa hubungan akan kekal hingga ke perkhwinn n akhir hayat..amin~

mas saari said...

mekasih2...
tapi gambar ngan aku takde pun! huhuhu

dd.hasnidar said...

wah ciksue.tahniah.
semoga cepat cepat naik jinjang pelamin.

:)

hardy boy said...

tahniah.hehehe

Cik Sue said...

iyka: thanks...amin..=))

Cik Sue said...

kak mas: alaaaa...gambar ko kan ko dah letak kat blog ko....

Cik Sue said...

ddhasnidar: mekasih... =D

Cik Sue said...

hardy: terima kasih...hehehehe

IdaNurFieyda said...

tahniah cik sue..nt kawen jgn lpe jemput ida ye..

faiz said...

semoga ke jinjang pelamin cik sue..

BbS.H said...

tahniah kakSue.. semoga berbahagia taw! tu jgn lupe study buku saya, jgn MALAS.. muahahahaa~

Cik Sue said...

ida: thanks...ishhh mestilah jemput..jgn lupa bawak hadiah besar2 yer..he3..

Cik Sue said...

faiz: terima kasih..amin =D

Cik Sue said...

bb: thanks...buku tu yg paling k.sue tak tahan...penuh makna tu...he3...jenuh nak study buku tu nnt... =D

Dayana Nasir said...

tahniah!!

Cik Sue said...

dayana: terima kasih dear... =D