MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Friday, June 17, 2011

indahnya saat itu...

Assalamaualaikum WBT...
Alhamdulillah Cik Sue dah selamat meninggalkan Genting Highlands setelah hampir 3 tahun lebih mengabdikan diri disana...kini Cik Sue kena membiasakan diri dengan kepanasan terlampau kat KL nih...hu3..memang tak boleh tahan, mau taknya selalu sejuk jer hari2 tapi sekarang kipas kena on 24 jam...dan paling tak best bila susah betul hujan nak turun...kalau hujan pun tak sampai 5 minit...tulah manusia kan tak pernah bersyukur...sejuk komplain panas pun komplain..haishhhh apa nih Cik Sue...apapun Cik Sue bersyukur kerana masih dipanjangkan umur untuk terus menghirup udara di bumi milikNya ini....

emmm..cerita pasal new environment setakat ni alhamdulillah,rumah ok persekitaran pun bagus...suasana tempat kerja masih belum diketahui sebab insyaAllah Cik Sue akan bermula minggu hadapan...harapannya semua akan ok dan mengembirakan...apapun Cik Sue sangat berpuas hati dengan perubahan nih...yang paling best dan tak sabar adalah nak berpuasa dengan suasana yang selalu Cik Sue idam2kan sepanjang 3 tahun kat Genting...apa dia??pasar Ramadhan la...maklumlah kat Genting mana ada semua tu,juadah berbuka pun tak seistimewa macam kat bawah ni...jadi tahun ni terasa bersemangat nak berpuasa....

namun Cik Sue pasti merindui suasana kat Genting,merindui kawan2 yang baik hati dan merindui gelak tawa bersama mereka....






missed all this moment.... ="((

10 comments:

naz said...

alahai rindu merindui bila tgk gambar2 ni ::)

chii said...

kat kl eh..leh la deting2 kan..da x jauh sgt :p

mas saari said...

start keje hari isnin ni ke?
dok rumah sewa kat area mana

IdaNurFieyda said...

wah..dah tkr keje ke skrg..slmt menjadi warga KL..hehehe..

Sal Saari said...

jaga2 takut nnti badan naik macam kena pam..tak dapet den nak nolongnya..

Cik Sue said...

naz: hu3..betul sangat2 merindui saat nih bila tengok gambar...uwaaaa =((

Cik Sue said...

chii: boleh2...bila kita mau dating? jom set time... =D

Cik Sue said...

kak mas: aha...weeee malehnya...damansara... =D

Cik Sue said...

ida: he3 sesekali tukar angin daa....

Cik Sue said...

along sal: iyah3...tiap2 minggu aku gi jogging kat taman tasik permaisuri dgn laki masa depan...ha3... =D