MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Saturday, June 11, 2011

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

Santai Bersama BEN ASHAARI

Assalamualaikum WBT...

Wahh dah lama rasanya Cik Sue tak join segmen so hari nih berkesempatan nak join...korang pun kalau nak join klik SINI yer...

so apa yang menarik tentang blog Cik Sue nih??sebenarnya takde apa yang menarik tentang blog Cik Sue nih. Cik Sue mula berblog pun atas hasutan my sis..dia lah yang sibuk2 menghasut Cik Sue untuk buat blog..so kerana termakan hasutan tu maka terhasillah blog nih...bukan dirimu hanya diriku...nape Cik Sue pilih nama nih adalah keran cerita2 yang ada dalam blog nih kebanyakkannya adalah berkaitan dengan diri Cik Sue jer.. jadi ianya tiada melibatkan cerita mengenai orang lain..cuma mengenai Cik Sue dan family dan juga apa yang berlaku disekitar Cik Sue jer...

setiap hari kalau ada kelapangan Cik Sue pasti akan buka blog Cik Sue nih dan macam biasa wajib nak BW nih..baca n3 menarik dari blog2 lain yang Cik Sue follow dan juga yang follow blog Cik Sue..kadang2 Cik Sue nih jadi silent reader jer bila masa sangat mencemburui Cik Sue...namun bila ada kesempatan Cik Sue pasti akan tinggalkan komen kat blog2 yang Cik Sue lawati...so kalau mana2 follower baru yang baca atau singgah kat blog Cik Sue nih janganlah malu2 jemput2 lah tinggalkan komen korang dan insyaAllah Cik Sue akan buat kunjungan balas...kalau nak letak blog Cik Sue kat bloglist korang pun syukur alhamdulillah...he3 dah pastilah Cik Sue akan berbesar hati kan??so jangan malu jangan segan jemputlah singgah ke blog Cik Sue nih yer.... =D

19 comments:

Sal Saari said...

aku orang tak malu tuu..

faiz said...

singgah jgn xsinggah..hehe

Eera Shera said...

salam kenal cik sue...terjah dr blog BA ni..blog cik sue ni pink biru.warna feveret kite...hehe =)

IdaNurFieyda said...

menyinggah d sini..x malu pun..selalu singgah..hehehe

mas saari said...

aku pun tak malu...hehehee
terima kasih bagi backlink!

solomolo said...

singgah untuk berkenal sesama blogger..
happy blogging...
[^_^]

Cik Sue said...

aalong sal: singahlah selalu ko mmg tak malu...hahahaha.. =D

Fadzmie Mohamad said...

Salam perkenalan dari Fadzmie!
Jom singgah blog Fadzmie. :)

# segmen jom kenal blog #

Cik Sue said...

faiz: selamat singgah selalu yer..thaks faiz sebab selalu support cik sue... =D

Cik Sue said...

eera: salam perkenalan..he3 thaks sebab sudi singgah.. =D

Cik Sue said...

ieda: singgahlah sentiasa dialu2kan kedtgan ieda ke sini...

Cik Sue said...

kak mas: hahahaha..takpe2 tak malu pun takpe...sama2 kasih!!!

Cik Sue said...

solomolo: thanks sudi singgah... =D

Cik Sue said...

fadzmie: salam perkenalan juga..thanks sudi singgah.. =D

Wahida said...

Jalan-jalan dekat sini daripada blog En. Ashaari :D

Haffiz MohdNoor said...

hai., nice blog.. Apis dah kenal blog disini.. JOM kenal blog disana..

nak tukar link???

http://haffizmohdnoor.blogspot.com/

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

salam perkenalan...
singgah sini pagi2 untuk sesi suai kenal blogger...semalam tak sempat nak BW..he2~

happy blogging.... (^^,)

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

munirah said...

Salam ziarah...:) dari blog BA...thnx sudi visit my blog..

cik Ida said...

salam kenal dari cik ida :)

jemput datang rumah ye..


fabulously happy