MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Sunday, May 1, 2011

" SEGMEN : PENULIS SENJA CARI BLOG BLUE AND PINK "

penulis senja

Assalamualaikum WBT...tajuk segmen Penulis Senja nih kena betul dengan blog Cik Sue nih...jadi dengan rasa berbesar hati Cik Sue pun nak join..Cik Sue tahu pasal segmeng nih pun dari blog En Ben...korang kalau nak join klik SINI jer...jom la join ramai2..syarat penyertaan mudah jer....

1. buat entry bertajuk : " SEGMEN : PENULIS SENJA CARI BLOG BLUE AND PINK " - DONE

2. dalam entry tu korang cakap kenape korang suke kaler pink @ blue  - kenapa Cik Sue suka colour pink dan biru?sebab colour nih lembut jer..menarik dan sesuai dengan jiwa Cik Sue yang  cepat tersentuh nih...

3. jangan luper kutuk-kutuk blog PS nih ok ..( wajib )  untuk perubahan - blog PS cantik,kemas dan menarik..paling Cik Sue suka backgroun blog PS tu sejuk dan nyaman jer mata memandang..rasanya takde apa yang perlu diubah lagi..kekalkan jer blog PS tu macam tu sebab bagi Cik Sue dah cukup menarik dah..

4. jangan lupe la letak banner ps nih .. tak letak reject haha - DONE

5. siap entry korang hantar kat sini...jangan hantar ke blog pinky momma .. haha - DONE 
ingat yer segmen PS kali nih untuk colour blog pink dan biru saje ... - YES!! MENEPATI SYARAT

senang jer kan???so nak tau apa hadiah - hadiahnya ????jom kita tengok sama2...

PS nak cari 20 blog bertuah yang kemas dan simple , 20 blog yang bertuah akan PS review dan 10 blog bertuah akan ps bagi photo puisi ori dari PS juga 10 blog bertuah kedua akan PS review ngan tepek header sekali...best kan???hehehe harap2 Cik Sue boleh jadi antara 20 blog yang bertuah tu lah hendaknya..jadi sesapa yang blog dia sama colour macam blog Cik Sue boleh la join sekali, tarikh tutup 3 Mei 2011 pukul 08.00 malam...dan segmen nih hanya untuk followers blog Penulis Senja sahaja...

5 comments:

waN Mohd Salim said...

huhuhuhuhuhuhu best nye blog nih .. heheehe ... datang follow sini .. amboiii terang nye umah ni ... nak gak macam ni .. hehee

Cik Sue said...

wan: terima kasih...he3 tapi cik sue suka backgroud blog awk...damai jer.... =D

faiz said...

insyaallah akan bertuah...usaha cik sue selama insyaallah akan berjaya..

Cik Sue said...

faiz: amin..insyaallah mudahan kali nih rezeki berpihak kepada cik sue.. =D

Ann Ishak said...

dah lepas tarikh tutup...macam mane cik sue, hope boleh menang