MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Saturday, May 14, 2011

OK dah....Weekend lagi...

Assalamualaikum WBT...wahhhh..lamanya rasa Cik Sue tak update...bukan tak nak update tapi kekadang tu tak jumpa masa untuk update dan kekadang tu terlalu sibuk mengalahkan PM kot..hehehehe...ddi tambah pulak dengan masalah blogger.com yang tak leh nak buka aritu tambah lagilah makin lama lah blog Cik Sue nih berhabuk...

okey berbalik pada masalah MALWARE aritu tu Cik Sue pun tak pastilah kat mana puncanya dan macamana boleh terkena menatang MALWARE tu...ada gak yang kata virus tapi ada yang kata takde apa2...tapi alhamdulillah dah okey pun tapi tak tahu lah pulak kalau2 tiba2 dia nak jadi balik...fuhhh..mintak dijauhkan lah...

so weekend nih menghabiskan sisa2 cuti kat Salak Tinggi..rumah my sis ler...dah lama betul rasanya tak kesini...rindu pada anak2 buah dan my sis gak...so arini Cik Sue kena dera dengan adik bongsu manja ku itu untuk jadi chef...sedap jer dia request suruh Cik Sue masak macam2 tapi takpelah jumpa pun jarang sekali jadi Cik Sue turutkan jer la permintaan adik kesayangan Cik Sue nih....dan setelah berhempas pulas kat dapur ni jer lah hasilnya yang tak seberapa tu...

** IKAN KEMBUNG 3 RASA & PAJERI NENAS

** KANGKUNG BELACAN & SAMBAL SOTONG
haaa...ni lah antara lauk2 yang di request oleh adik Cik Sue tu...memang kaw2 Cik Sue kena dera jadi chef arini..asalnya adik Cik Sue request Siakap masak 3 rasa tapi oleh kerana tak jumpa ikan siakap maka terpaksalah digantikan dengan ikan kembung jer...apapun abaikan jerlah pinggan sambal sotong Cik Sue yang comot itu..ha3 memang takde seni nak menghidang langsung...aduhhh perut pun lapar dah nih oklah yer korang nak menjamu selera dengan adik kesayangan Cik Sue ni dulu...korang semua jemput2 tengok je yer..hehehehe...

12 comments:

Sal Saari said...

kata..nak datang amik barang..

ZWAN SABRI said...

aiseh, untung sapa dapat jadi laki cik sue sbb cik sue pandai masak.. ;)

MySuaraBlog: Sebelum Sekarang, Mereka Hanyalah....

faiz said...

pandai masak ye cik sue ni..

Cik Sue said...

zwan:he3 untung ke??takdelah pandai sgt...skit2 boleh la... =D

Cik Sue said...

faiz: bolehlah...takdelah pandai sgt...lepas tekak sendiri jer...he3.. =D

Cik Sue said...

along sal: see u tomorrow!!!! =D

chii said...

ehem..da leh pas ni..ehehe

fawzeah zea said...

terasa lpar lar pula tgok pic mknan yg cik sue msk2...hehehe

NisaAdnan said...

whoaaa nampak lauk tu
sumenya sedap gilerr ^^

Cik Sue said...

chii: pas ke??hahahaha... =D

Cik Sue said...

fawzeah: hehehe memang saje nak bagi awk rasa lapar..he3...

Cik Sue said...

nisa: nampak jer kot rasa nya belum tentu sedap..hehehe..