MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Thursday, May 26, 2011

makin hampir...

Assalamualaikum WBT...hurmmm lama tak update yer...blog pun dah bersawang..he3...takpelah janji tak terus berkubur blog Cik Sue nih dah la....ni pun nak update ringkas2 jer...tak lama dah Cik Sue nak mula bercuti..kali nih cuti panjang sikit..ada acara yang penting akan berlangsung....harap2 semuanya akan berjalan lancar..jadi sekarang nih Cik Sue dah makin tak sabar menghitung hari....uishhhh...suspen gak nih...

dalam 2 minggu kebelakangan  ni pun Cik Sue agak sibuk dengan persiapan dan alhamdulillah persiapan dah hampir 65% dah...jadi tinggal nak tunggu harinya sajer....mudahan semuanya berjalan lancar nanti...apa2 tunggu nanti Cik Sue update kat blog sekitar berlangsungnya acara penting tu yer....tungguuuuuu... =))



** psttt...ehhh tak lama dah kan nak puasa....pastu nak raya...weeee seronoknya...he3...


5 comments:

faiz said...

sekejap puasa dh nak sampai kan...

Sal Saari said...

pose ganti blom??

Cik Sue said...

faiz: yelah jap je kan..pejam celikpejam celik dah nak puasa balik...

Cik Sue said...

along: takpe aku tinggal sikit hari jer...pejam mata jer ganti..muahahahaha...

chii said...

wahh...cuti kemana plak tu..nak ikut gakk =(