MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Sunday, May 8, 2011

IBU...


Selamat Hari Ibu...teristimewa buat arwah mak yang sangat Cik Sue sayang dan rindui setiap saat...indahnya hari ni andai arwah mak masih ada bersama2 Cik Sue...indahnya juga hari ni andai Cik Sue dapat memeluk arwah mak dan menyatakan betapa Cik Sue terlalu menyayangi dan merindui  arwah mak...indahnya juga hari ni andai Cik Sue dapat meluangkan masa menziarahi pusara arwah mak...hanya doa dan al fatihah yang Cik Sue sentiasa titipkan buat arwah mak sempena Hari Ibu ni...semoga arwah mak ditempatkan bersama golongan umat2Nya yang beriman dan solehah...

pada mereka yang masih ada ibu sayangi dan hormati lah mereka selagi hayat mereka masih ada...sesungguh nya jasa ibu itu tak dapat nak di bayar dengan wang ringgit...berikanlah perhatian dan kasih sayang sepenuh nya kepada ibu kerana tanpa ibu tiadalah kita di dunia nih...jagalah hati dan perasaan ibu sebaik mungkin kerana hati ibu sangat mudah tersentuh...dan betapa berdosanya kita andai kita mengguris walaupun sedikit perasaan ibu kita...

buat my lovely sista Sal Saari, Mas Saari, Mimie Saari & my lovely sista in law kak Bad dan para ibu2 di seluruh pelusuk dunia, walau dimana saja korang berada..."SELAMAT HARI IBU"...
semoga sentiasa beroleh kebahagiaan bersama keluarga tersayang didunia dan diakhirat...amin...

16 comments:

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

al-fatihah untuk ibu ciksue :)

faiz said...

semoga roh arwah ibu cik sue dicucuri rahmat..

chii said...

al-fatihah buat arwah ibu cik sue

mykhalis said...

Al fatihah.. semoga rohnya di cucuri rahmat

naz said...

cik sue mungkin dia sudah jauh, tapi kasih sayang cik sue makin utuh :)

leen said...

my her soul rest in peace.

http://leensstory.blogspot.com

Cik Sue said...

ratu: thanks.... =D

Cik Sue said...

faiz: amin..mudahannya begitu juga harapan cik sue..thanks sebab selalu support cik sue...

Cik Sue said...

chii: dear thanks a lot..lap u... =D

Cik Sue said...

khalis: amin...thanks yer khalis..

Cik Sue said...

naz: yer memang dia semakin jauh namun sentiasa dekat dihati dan kasih syg padanya tetap kekal utuh di hati ni...thanks kerana sentiasa sokong cik sue... =D

Cik Sue said...

leen: thanks dear...

atie said...

jgn bersedih cik sue...tuhan lebih sayangkan mak...salam perkenalan...

khairul said...

Volkswagen Beetle dlm harian metro , nk tau siapa yg design ?.http://gilamodified.blogspot.com/2011/05/volkswagen-beetles-in-harian-metro-may.html

shizakiena said...

semoga rohnya dicucuri rahmat...
amin......................

nabila faryzza said...

sedih plak baca entri cik sue kali ni. sabar je la ea cik sue. setiap yg hidup pasti akan mati. so, siapa yang masih ada mak, *termasuk saya* hargailah ibu korang.
sayang mama!!! huhu :l