MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Saturday, May 7, 2011

Genting Night Market

Assalamualaikum WBT...wahhh weekend nih seronok sikit sebab buat ke-2 kalinya pihak management anjurkan pasar malam kat Genting...he3..memanglah nampak pelik sikit bunyinya sebab kat sini tak pernah ada pasar malam...so bila pihak management dah buat pasar malam 3 hari berturut2 kat sini sambutannya sangatlah menggalakkan...walaupun yang berniaga tak lah seramai macam pasar malam kat tempat2 biasa namun tu dah cukup memberi kepuasan pada warga kerja kat sini..so semuanya tak lepaskan peluang untuk berkunjung ke pasar malam tu...yang paling syok pasar malam nih bermula dari pukul 3.30 petang sampailah ke pukul 12 tengah malam....wahhhh...syok tu...Cik Sue pun ambil kesempatan gak untuk berkunjung ke pasar malam tu lagipun lokasinya sangat dekat dengan tempat Cik Sue tinggal...kat sini memang tak pernah ada pasar malam jadi bila diadakan sesekali macam nih baru lah tak boring kan... =D

**weee...ramai gak yg singgah....

** gerai nasi lemak yg Cik Sue singgah...sedap nasi lemak kerang dia... =D
jadi lepas nih harap2nya pihak management akan lebih selalu anjurkan aktiviti2 sebegini...selain dapat memberi peluang kepada peniaga2 untuk menambah pendapatan aktiviti ni dapat sambutan dari semua pihak..... emm..lepas nih Cik Sue nak cadangkan supaya diadakan pasar ramadhan pulak lah sempena bulan puasa akan datang... =))

13 comments:

faiz said...

baru nk pergi pasar malam lepas isyak nanti...kat sini ada pasar malam setiap hari Sabtu..

chii said...

psr mlm area umah chii semlm..slalu kalo g pasar..mmg abih byk kat makanan..ejkekek

en solo said...

ade ek night market kat genting...
kena pegi ni...


> jemput singgah...
http://solomolo.blogspot.com/
http://trigyy.blogspot.com/

||aLeaSaRa|| said...

wah kite oun gi pasar malam taid kat area rumah(depan umah je he3) best macam2 makanan ada,borong tudung dan shawl ngee.....dan tgk gelagat pembeli dan penjual.wah bestnya pasar malam kat genting!

Cik Sue said...

faiz: wahhh..bestnya setiap sabtu ada pasar malam..kat sini 1 thn sekali pun belum tentu lagi ada...

Cik Sue said...

chii: bestnya dpt gi pasar malam tiap2 minggu...cik sue pun klu gi pasar malam dah tentu asyik borong makanan jer..he3..tu pasal chubby.. =D

Cik Sue said...

en solo: cepat2 hari ni last tau..he3.. =D

Cik Sue said...

alea: yup betul tu best tengok gelagat org kat pasar malam tu..mcm2 ragam...genting ni pasar malam dia bukan ada selalu..kadang2 jer tengok pihak management macamna...klu diaorg rasa nak buat adalah klu tak takdelah jawabnya.. =D

Ilhamny.com said...

aik, biar betul... bagus larr, cara nak tarik pengunjung, slalu nak makan kat genting, sumanya mahal2 belaka..

aanie said...

wah, pasar malam paling tinggi tuu....hehe....kat umah sy ni ada 3x pasar malam seminggu...belum campur lagi pasar tani tiap2 pagi...huhu....

Cik Sue said...

ilhamny: yup bagus gak kan..aritu management buat khas utk guest tapi skrg nih management buat khas utk staff pulak.. =D

Cik Sue said...

aanie: yup bleh masuk world record utk pasar malam tertinggi diasia..he3.. =D

Aziela said...

pasar malam di Genting???!!! Waa..mesti meriah kan.. Eh...salam kenal..heheheh. Akak balas gegaran nie.. dah follow juga...