MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Tuesday, May 10, 2011

BANTUAN DIPERLUKAN!!!!

** MENATANG APAKAH INI???KLIK GAMBAR UNTUK TUMBESARAN..
tolong!!!!dari tadi takleh buka blog pakai google chrome..menatang apakah MALWARE nih???apa dia bikin dalam Cik Sue punya blog??ada sesiapa tahu tak???tolong jawab sikit....

12 comments:

faiz said...

rasenye rmai jd camni...blg faiz pon jd camni..

GaRy™ said...

dari tadi? cik sue, benda ne dah lama la.. masa gary follow dulu pun dah ada benda ne kat blog cik sue.. gary klik je 'proceed anyway' tuh.. hihihi..

ZWAN SABRI said...

zwan slalu guna mozilla firefox.. ;)

MySuaraBlog: Hormon Testosteron Penting Untuk Lelaki

Cik Sue said...

faiz: ye ke??ni cik sue dah tak guna google chrome dah..cik sue guna mozilla firefox lak...

Cik Sue said...

gary: weeee???betulkah??takde effect apa2 kan??klu takde effect cik sue pun nak proceed anyway gak lah...thanks gary... =D

Cik Sue said...

zwan: nilah cik sue tengah ubah lak try guna mozilla firefox lak...

chii said...

malware da start mengganas..byk blog da dia serang...

sesuatu harus di lakukann..ehehe

mas saari said...

dekat situ dia ada tulis ko dpt ni dari blog chikum4risa.com! blog sape tu??

Cik Sue said...

chii: ntah cik sue dah pening..ni dah ok lak..sabor jerlah..tak ok gak kota BAKO!!!!

Cik Sue said...

kak mas: errrr...tu yg komen kat atas ko tu..he3...

pwincess Lov3y dOv3y said...

malware tu bukan virus ke???ngee..

Lulu caldina said...

hoho ramai ada masalah ni