MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Sunday, April 24, 2011

"Segmen Review Dalam Review Bersama Pembawa Wacana"

Wacanaku

wahhh..kali nih ternampak lak segmen dari Pembawa Wacana...ishhh..dah nak dekat tutup baru Cik Sue perasan nih...tapi masih berkesempatan nak join...so jom join ramai2 dengan klik jer banner kat atas tu...syarat penyertaan mudah jer...

bagitau la sikit kenapa nak direviw....
okey kenapa Cik Sue nak Pembawa Wacana review blog Cik Sue?salah satu sebabnya dah lama dah blog Cik Sue nih sepi tanpa direview...sebelum nih ada gak join beberapa segmen review..so dah adalah baru 1,2 blog yang review blog Cik Sue yang tak seberapa nih...paling best pernah juga direview oleh Puteri Katek a.k.a yang kini dah glamer macam En Ben dah...lagipun pada pendapat Cik Sue segmen review nih bagus gak..selain dapat tahu pendapat otai2 yang dah lama berblog nih dapat juga tambah kenalan...lagipun Cik Sue teringin gak nak tahu pendapat Pembawa Wacana tentang blog Cik Sue nih..dalam hati sebenarnya teringin nak blogger pemes macam En Ben review blog tak seberapa Cik Sue nih tapi apakan daya nasib belum menyebelahi Cik Sue lagi..dan lagi satu yang best tentang segman Pembawa Wacana nih selain dari blog kita direview kita jua berpeluang untuk review blog orang lain..haaa, jadi akan bertambah2 lah blogger yang datang review blog Cik Sue nih nanti hendaknya..jadi apa lagi korang jomlah kita join reramai..sempat lagi nih...segmen nih tutup tepat jam 12 tengah malam Isnin...okey selamat menreview blog Cik Sue dan selamat direview oleh Cik Sue.... =D

6 comments:

faiz said...

mmg best bila blog direview...dpt tahu kelemahan blog kita...

mykhalis said...

woahh..gud luck k?

Cik Sue said...

faiz: yup betul tu..untung2 kali nih dapat la diriview.. =D

Cik Sue said...

khalis: mekasih...mekasih... =D

gadis melayu said...

atia dah review blog kamu.. jemput singgah..^_^

http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/04/segmen-review-dalam-review-akan-bermula.html

akutetapaku.com said...

gud luck...

singgah bc n3 d sini...

singgah2 la disini

http://akutetapaku85.blogspot.com/