MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Thursday, April 28, 2011

SANTAI BEN ASHAARI :KENAPA AKU SEORANG BLOGGER

image

segmen lagi....nak join??cam biasa klik SINI...okey kali nih segmen En Ben suruh Cik Sue cerita kenapa Cik Sue jadi seorang blogger...

kenapa Cik Sue seorang blogger??terjun ke dalam dunia blog nih atas hasutan my sis...memula tu memang Cik Sue tak berminat...tapi ari2 my sis duk hasut,hasut dan hasut jadi dek kerana jemu dengar hasutan dia tu maka Cik Sue pun sahutlah cabaran dia..maka terhasillah Bukan Dirimu Hanya Diriku nih...bila dah terhasil blog nih maka bermulalah misi Cik Sue untuk mencantikkan dan memeriahkan blog..memula ada blog macam nak letak..pantang jumpa widget semua Cik Sue sumbat kat blog Cik Sue...ha3...meriah gitu....

tapi tu dulu punya ceritalah...sekarang setelah 3 bulan kat dunia blog nih dah makin banyak perubahan yang Cik Sue lakukan...semua widget2 yang tak perlu tu sedikit demi sedikit Cik Sue hapuskan dan akhirnya sekerang nihlah blog Cik Sue..dan dari blog nih juga Cik Sue mula dapat kenalan di alam maya...semakin ramai kawan semakin banyak perkara yang dikongsikan...banyak kebaikkan dan juga keburukkan dalam blog  nih...ada pengaruh negatif daan ada juga pengaruh positif..semuanya terpulang pada penerimaan individu tu sendiri...pada Cik Sue baik dan buruknya sesebuah blog tu terletak pada pemiliknya sendiri...


11 comments:

chii said...

bila kita tgk umah org len cantik..sedikit sebnyak kita pun nk umah sendiri cntik gak kan.chii pun da byk buang widget x pakai..eheh

faiz said...

pengalaman byk mematangkan kite kan...dulu rase nak letak byk widget mcm org lain gak...

naz said...

kakak menjadi sebab utama lah ni. nanti nak suruh kak mas paksa cik sue kahwin pula hahha

Cik Sue said...

chii: yup betul tu...dulu segala mcm widget nak letak..he3..konon nya nak nmpak cantik last2 jadi berat...sekarang nih cukup la dgn apa yg ada nih... =D

Cik Sue said...

faiz: betul tu..tapi skrg dah rasa mcm tak perlu dah widget2 tu semua... =D

Cik Sue said...

naz: paksa kahwin??he3 bukan kak mas yg akan paksa cik sue kahwin tapi cik sue yg akan paksa kak mas supaya setuju cik sue kahwin...keh3.. =D

Sal Saari said...

dah mintak persetujuan aku blom???

Cik Sue said...

along: he3..ko kan dah setuju..kan??kan???ahakS... =D

msredcheesecake said...

Cik sue, datang dari blog mr ben. Dengan berblogging ni kite dapat ramai kawan kan?itu yang best nye jadi blogger ni.

Pemuda Haparan said...

terjah sini..nak tau knp ko jd seorang blogger..huhu..rjin singgh la blek..

http://zonesaye.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

r-5 said...

huhu dihasut rupanya untuk tulis blog~ hahah. namun sekarang da jd blogger tegar yep. nice2. :)