MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Friday, April 22, 2011

persiapan bermula,Cik Sue BZ lagi??


Assalamualaikum WBT...wah...dah jarang betul Cik Sue update blog yer...alamak dah ala2 bersawang...maaf yer korang...sibuk bebenor semenjak dua menjak nih...ermmm sabar jer lah...apapun Cik Sue tetap cuba luangkan masa BW kat blog kesayangan Cik Sue...walaupun hanya sekadar jengah dan tak sempat nak tinggal jejak...i'm so sorry..... =((

so arini ada kelapangan sedikit jadi sempatlah Cik Sue nak update...terkenang2 pulak masa mula berblog dulu rajin betul update..kekadang sehari sampai 2,3 n3...tapi tu tak bermakna Cik Sue dah give up nak berblog nih, cuma masa mula berblog tu Cik sue dalam mode cuti2 malaysia...tu yang boleh update sampai 2,3 n3 sehari..he3...jadi sekarang bila dah mula sibuk dengan kerja haa...camnie lah jadinya....apa nak buat kan...

citer pasal sibuk ni sekarang Cik Sue pun dah mula nak sibuk buat persiapan...alamak dah tak lama dah nih..lagi sebulan jer lagi...errr...satu apa pun tak ready lagi...emmm kena buat last minit jugaklah nampaknya..persiapan apa?jeng..jeng..jeng....tunggu June nanti yer..insyaAllah Cik Sue akan berkongsi citer gumbira nih..pening gak bila kena buat persediaan last2 minit nih..namun harap2 semuanya berjalan lancar...yang bestnya arini baru nak list apa yang nak dibeli,nak ditempah,nak disediakan...mau tak pening jap kepala nih...adehhh sabor jelah..apa nak buat dah Cik Sue nih sibukkkkkk je memanjang....

err..mintak diri dululah yer korang...nak sambung buat kira2 nih....tapi mata lak dah ngantuk...jiwa lak nak layan  DVD Hantu Kak Limah Balik Rumah...mana satu nak buat nih???


7 comments:

faiz said...

semoga segalanya berjalan lancar..

naz said...

kahwin kahwin kahwin kot haha

HaFizaH aYu said...

tag kmu tuk cntest kat cni...jom join

http://alyaesprezzo.blogspot.com/2011/04/contest-alya-aku-dan-alam.html

Cik Sue said...

faiz: insyaAllah....thanks.. =D

Cik Sue said...

naz: tak..yer...tak..yer kot..ha3....kalau kahwin insyaAllah cik sue pasti jemput... =D

Cik Sue said...

hafizah: insyaAllah akan join..thanks... =D

Ann Ishak said...

kalau kawin...uishhhhhhhhh jangan di buat2 tak prepare pape lagi, mau mengelabah pening nanti. saya pun buat preparation kawin walaupun memang lambat tapi still mula dari 6-3 bln awal.