MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Monday, April 4, 2011

perjalanan yg memenatkan...part 2



okey sambungan dari part 1...bila dah isi minyak tu tak leh gak start tiba2 dalam kepala Cik Sue nih dah duk fikir yang bukan2...yelah mana tak fikir bukan2 korang kalau dah pukul 2,3 pagi duk tersadai kat tengah hutan banat tu..duk dalam kereta tu sambil pejam mata jer..amik earphone sumbat telinga dengar lagu..nak buka mata pun teragak2 jer...pastu buka earphone terdengar lak anjing menyalak...perghhh..memang seram giler...
isshhh..apa nak buat nih??pejam mata paksa mata nih untuk tidur...walaupun sebenarnya dalam hati macam2 yang Cik Sue bayangkan...dipendekkan cerita pukul 6 pagi barulah bantuan yang sebenarnya bantuan datang..
tu pun selepas berhempas pulas cari line untuk buat call...fuhhh..lega bila tengok ada orang yang datang  tolong...

so akhirnya berkat usaha insan2 yang baik hati dapatlah Cik Sue pulang ke Genting dengan selamat bercampur penat yang teramat sangat..emmm nampaknya semua nih bakal menjadi kenangan yang memang Cik Sue tak dapat lupakan... =D

8 comments:

chii said...

gler arhh..lama tu..3 jam stgh...
kalo chii pun..tatau nk pk pe da.
nasib baik leh dgr mp3..kalo x..haaaa....ada plak hantu kak limah dtg singgah kan :p

Cik Sue said...

chii: hantu kak limah takpe cik sue boleh bakooo jer...he3

tulah penat lah telinga si dia duk dgr cik sue membebel..keh3...
bila dikenagkan kelakar pun ada..bleh jadi kenagan sampai anak cucu nnt... =D

faiz said...

perghh..mmg takut dipikirkan kalo berada di tempat sue..

Cik Sue said...

faiz: maunya tak..mcm yg duk terbayang kat dlm kepala cik sue masa tu.... =D

chii said...

heheh..adeh..antu mak limah leh bakar eh..amboih..krg dtg betul2 baru tau :p

kenangan yg leh dicite kan untuk anak cucu nnt :p

Cik Sue said...

chii: belum dtg leh la kata bakoo dah dtg lari lintang pukang kot..he3 =D

:: noremy bte rahmat :: said...

alhmdulilah semuanya selamat...


p/s:BW & folo..mehla jenguk belog saya..salam kenal!(^_^)

Ann Ishak said...

nasib baik berdua cik sue masa tu...kalaulah waktu tu cik sue sorang saja, boleh tak bayangkan apa yang cik sue akan buat...