MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Thursday, April 7, 2011

maaf...


Maaf kerana Cik Sue banyak meyepi minggu nih...maaf sebab tak dapat nak lawat blog2 korang macam selalu..maaf sebab tak dapat nak buat kunjungan balas...maaf Cik Sue terlalu sibuk sepanjang bulan nih...aduhh manalah masa untuk diri ni bersantai...masuk office 8.30 pagi pukul 10 atau 11 malam baru la balik...mata Cik Sue pun dah ala2 mata panda dah nih...bilalah dapat balik siang2 hari nih???Cik Sue rindu masa santai Cik Sue itu....

maaf juga sebab ada sedikit masalah yang tak dapat dielakkan...charger lappy buat hal pulak dah...tak boleh nak charge bateri...adehhhh...lomah lutut den kalau sehari tak ngadap lappy nih...nih pun terpaksa taip lajuuuuuuuu2 takut bateri lappy abis punya pasal...bilalah ada kesempatan nak gi beli baru nih??masa nak tido pun dah takde inikan lagi masa nak jenjalan....uwaaaaa sedihnya....maaf kalau ada typo error sebab menaip lelajuuuu punya pasal...harap2 tak kena speed trap....

maaf yer korang...mana2 yang merindui Cik Sue tu (ada ke yg rindu nih??) teruskan lah merindu sebab Cik Sue juga amat merindui korang dan rindu nak BW cam selalu..mana2 yang selalu datang jengah tu Cik Sue sayanggggg korang....datang2 lah selalu...errrr walaupun n3 jarang nak update dah semenjak 2 menjak nih...tapi cuba gak sehabis baik utnuk update...huk3...maaf yer kalau masa korang datang ke teratak Cik Sue nih dah penuh dengan sawang2....silap2 ada spiderman lak yang tinggal....insyaallah akan cuba menyelesaikan permasalahan nih secepat mungkin cuma kesibukkan tu la yang tak berapa nak pasti bilalah dapat diselesaikan...macam nak RESIGN pun ada nih!!!tak suka bila beezeeee like a bee nih...uppss melalut panjang dah....mesti korang dah nyampah baca n3 melalut nih...apapun thanks a lot pada yang masih sudi dan setia menjadi pengunjung blog Cik Sue nih sambil2 datang tolong2 lah buang2 kan sawang tu yer...ahakS...
alamak!!!bateri lappy Cik Sue dah nyawa2 ikan...uwaaaa..... =((
permisi...

5 comments:

chii said...

hehe..its ok cik sue..chii faham..later2 kalo everything da ok..cik sue leh lawat kami2 semua blk ya :D

faiz said...

teruk bto ciksue kerja kan..sampai ke malam...

IdaNurFieyda said...

xpe..cik sue d maafkan..hehehe

Dda Ly said...

hahaha u r forgiven...sbb pic itu comey sangat...:P

meh ke rumah,
~kerana dia model~
keep in touch ye...:) ♥♥♥

Ann Ishak said...

beeezeee bee betul tu...sampai takde masa nak rehat pun