MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Thursday, April 7, 2011

Kitaro Live in Genting


Assalamualaikum WBT....jom2 sape nak tengok konsert Kitaro Live @ Genting pada 16 April 2011 nih...cepat2 angkat angan korang setinggi yang mungkin...mana2 Cik Sue tak nampak pun yang angkat tangan nih...ada tak yang nak tengok nih?free lagi tu...cepat2 sebelum terlambat....
tapi.....
tiket free??alamak takde la....Cik Sue tengah duk try2 usha gak nih tapi memang tak dapek la nak menolongnyer...al maklumlah event artis international nih payah sikit nak dapat tiket free...
tak macam masa ABPBH aritu berkoyan2 tiket Cik Sue dapat di saat2 akhir...sampai dah tak tau nak bagi kat sape...jadi untuk konsert Kitaro nih kalau nak tengok free boleh tapi kena buat part time sebagai usher semasa konsert nih berlangsung....tu jer caranya..lain2 cara belum dapat Cik Sue fikirkan lagi..ha3...tapikan berbaloi gak apa, dapat tengok Kitaro secara live dan free pulak tu, lepas tu dapat lak income..
tak ke best tu??berminat???boleh cari Cik Sue yer sementara tawaran masih terbuka... =D

okey permisi duluan ya...mau istirehat..penat donggg..... =D

7 comments:

faiz said...

bestla dpt tiket free..bukan murah tu..

chii said...

tgh penat,,layan muzik kitaro..mmg terbaik arr...

kalo jd usher..sure dpt minta sainnn kn :p

Cik Sue said...

faiz: tiket free tak dpt..masuk free dapat... =D

Cik Sue said...

chii: betul tu...layan jiwa dgn muzik kitaro best woooo...dapat sign??errr...tu tak berani nak kata...he3.. =D

chii said...

x dpt sign..dpt amik gambo beramas mesra pun ok la..ahahah :p

mas saari said...

aku nak jadi usher tu...
ada kosong lagi tak? hehehehe

Ann Ishak said...

mesti ramai yang datang masa konsert tu kan...huhuhu minat lagu2 kitaro ni tapi tak berkesempatan nak tengok pun