MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Friday, April 29, 2011

Bloglist Blog Edie Trigyy : May


berminat nak join bloglist blog edie trigyy??jom klik SINI..Cik Sue dapat tahu nih dari mrs secretary Cik Sue nih..syarat nya mudah jer sebenarnya hanya tinggalkan link blog korang kat komen n3 ni jer...pastu edie kata kalau nak buat n3 pun boleh kalau tak buat pun boleh...haaa..oleh kerana Cik Sue berbesar hati nak join jadi Cik Sue buat lah 1 n3 khas buat blog edie trigyy nih..tak rugi join sambil2 boleh tambah kenalan boleh gak tukar2 pendapat dan pandangan dalam dunia blog nih...cewek2 yang berminat jom join rugi wooo tak join...adik edie trigyy nih hensem woooo..he3....jom lah leh kita kenal2.... =D

11 comments:

trigyy said...

tQ join... hihihi.. thnx sbb promote..

Cik Sue said...

edie: hehehe...ur welcome...promosi..promosi... =D

faiz said...

cewek je ke...heheh

chii said...

adik die hensem?? solo lgik dak..ahahah

adan said...

cam nak join je..

Cik Sue said...

faiz: takat nih cewek jer lah....cowok nak join pun bleh..hehehe =D

Cik Sue said...

chii: bkn adik dia,tuan blog nih yg single mingle lagi..hensem wooo... =D

Cik Sue said...

adan: join jangan tak join... =D

r-5 said...

nak join jugaklh nanti. hehehe

Cik Sue said...

r-5: join tau jgn tak join... =D

trigyy said...

tQ again. pghrgaan disni

http://trigyy.blogspot.com/2011/05/terima-kasih-may.html

sila email alamat rumah yg terkini ke edietrigyy@gmail.com