MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Friday, April 1, 2011

BEN ASHAARI kata AKU TAK SUKA , AKU TAK SUKA LAA !

Santai Bersama BEN ASHAARI

segmen dan segmen lagi...sempat gak join segmen nih sementara menunggu si dia datang jemput Cik Sue untuk memulakan perjalanan ke Kuala Kangsar nih...he3...jom klik banner ramai2 untuk join ok... =D

1. Sila beritahu kenapa anda tak suka ANONYMOUS ..
kenapa Cik Sue tak suka Anonymous nih??ala buat apa nak jadi pengecut kan??takat kutuk belakang2 siapa pun berani betul tak??kalau rasa kutukan tu membina dan kena pada tempatnya janganlah pakai Anonymous tu sebagai label untuk mengutuk dan mencaci maki orang lain...jangan berselindunglah..kalau berani kutuk secara terang-terangan..masa tu baru kita boleh tengok si Anon nih berani ke tak...

2. Pengalamanan  anda bersama ANONYMOUS.. Ceritakan ..
pengalaman Cik Sue dengan si Anon nih tak pernah la lagi mengalaminya..tapi pernah gak tengok ada antara blogger2 yang terkena..perghhh memang kaw2 si Anon nih kutuk..yelah dia berani pun sebab berselindung disebalik nama Anonymous tu jer...

3. Nasihat anda pada mereka yang gemar mencaci maki dalam blog ?
okey nasihat Cik Sue pada mereka2 yang mempunyai hobi mencaci maki orang lain dalam blog nih bawak2 la berTAUBAT sementara pintu taubat masih terbuka untuk korang..apa lah yang korang dapat dengan mengutuk orang lain?dapat dosa adalah..jadi silalah berubah sebelum terlambat yer...

pada blogger2 yang pernah mengalami situasi bersama Anonymous nih nasihat Cik Sue jangan jadikan kutukan mereka itu sebagai pelemah semangat kita kerana makin kita kuat makin lemahlah semangat si Anon nih...kecualilah dapat si Anon yang memang tak reti bahasa...

7 comments:

faiz said...

tu dia marah btol ciksue kat anon ni..heheh..xpernah lagi kena ngan anon ni..

chii said...

ilex cik sue..jgn marah2..nnt ilang keayuan :p

chii pun sama cam faiz gak..lum pernah berdepan ngan cik anon ni lgi..

slalunya cik anon ni kaco org yg glemer2 je :p

... said...

as salam..
ziarah dari blog encik ben~
hmm..anon..ada pro dan con..
memang sarkastik..
tapi yang penting, jangan ada prejudis. mana teguran yang baik dan membina, kita ambil sebagai pengajaran. yang buruk, jadikan sempadan ;)


SAYA SUDAH CUNKAN BLOG SAYA ! SILA LA SINGGAH KAWAN KAWAN !

http://fadzli-rt.blogspot.com


saya reader baru dalam blog ni, nak tahu perkembangan blog ni~maka saya follow..
kalau ikhlas..follow la saya semula ;)

mamawana said...

Anon ada dimana mana.. ada baik buruknyer. wat donno jer kat dunia maya nii...

sekamar rindu said...

salam...

singgah dari blog abg ben dan folo blog awak ni...

pRiNCe said...

kite same2 x ske anon..
so..kite bersabar je la ye...:)
cantik blog ni...
boleh datg selalu nie...:)

Ann Ishak said...

yang baik kita jadikan pengalaman yang buruk tu kalau boleh buang je terus dari ingatan...i hate si anon ni