MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Saturday, April 23, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !

Santai Bersama BEN ASHAARI

wahhh..segmen lagi dihujung minggu nih...nak join?klik je banner kat atas tu yer..macam biasa lah...okey antara soalan yang patut dijawab...

1. Siapa yang mempengaruhi anda untuk membuat blog dan Siapakah sumber inspirasi anda ?
emm...pihak yang bertanggungjawab menyebabkan Cik Sue terpengaruh untuk buat blog nih??klik SINI dia ni lah orang yang bertanggungjawab menyebabkan Cik Sue terjebak dalam dunia blog nih...seyesss,dulu2 memang tak reti nak berblog nih...dulu2 hanya pandai baca blog orang lain jer...dek kerana desakan dan hasutan pihak yang bertanggungjawab tu maka bila dah mula berblog nih boleh kata hari2 wajib nak masuk tengok blog walaupun tak update...kekadang tu masuk pun hanya dok belek2 dan baca n3 yang lepas2 jer....

dan sejak berblog nih juga FB Cik Sue dah mula bersawang dan basi...dulu jangan katalah hari2 duk update status kat FB..ari2 mesti masuk jenguk FB kalau tak chatting mesti main games...upload gambar tak yah cakaplah,pantang ada gambar terbaru mesti upload kat FB...sekarang sejak dah ada blog nih cuma rajin upload gambar kat n3 terbaru jer...kadang2 paling teruk berminggu2 tak jengah FB Cik Sue tu...

haaa..hebat kan penangan blog nih?sehari tak buka maca tak sempurna jer rasa...kalau dulu balik kerja buka lappy mesti on FB,tapi sekarang buka lappy mesti tengok blog dulu....mula2berblog dulu follower pun adalah 5 orang jer..sekarang dah hampir 3 bulan berblog dah ada 500++ follower dah...

sumber inspirsi Cik Sue untuk berblog???lelaki sulit nih la...memang berhantu betul setiap n3 beliau..makin dibaca makin syiokkk...bila ada jer n3 terbaru beliau pasti Cik Sue berkobar2 nak baca dan Cik Sue sentiasa mengimpikan yang Cik Sue boleh menghasilkan n3 terBAEKK macam lelaki sulit nih juga ...
dan juga blog En Ben sudah pasti sentiasa menjadi sumber inspirasi Cik Sue untuk berblog...

13 comments:

faiz said...

btol tu...bila dah berblogging ni FB macam dah xpndg..hehe

cik gege said...

btul3x. fb cik gege pun dah berkulat. sampai kwn-kwn cik gege semuanya tanya ke mana cik gege menghilang..
cik gege pun join tau segmen nih..

http://gegeriuhgegeombak.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

Cik Sue said...

faiz: sgt2 beetul...FB cik sue dah tak laku dah skrg..he3... =D

Cik Sue said...

cik gege: he3...samalah kita yer... =D

s.y.A.f.i.r.a a.Z.m.a.L said...

singgah minggah.. salam kenal..
^_^

anismelon said...

salam perkenalan dari segmen abg ben..#3 no 13..:)

http://anismelon.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-cari-blog-lah.html

fuuyooh said...

salam kenal.. n follow.. dtg dari blog abg ben..hehehe
Aku terpaksa

aza said...

dtg dari segmen abg ben
:)
salam ukhuwah dari aza

Puteri Kasih said...

singgah dah blog Abg Ben...jemput singgah ke blogies ku juga yer

Semanis Mulut By Puteri Kasih ;)

osHin said...

salam singgah dari segmen incik ben

Cik Cempaka said...

Hai hai..

kite datang melawat kamu lagi...

saya suker..saya terjah

saya dengki..saya tak sempat join..

zacky ~786~ said...

sggh dr BA

Lulu caldina said...

Lulu datang up trafik blog ni..lawa blog..*wink