MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Monday, April 4, 2011

5 BLOG PALING KERAP DILAWATI 2011

Denaihati
okey kali nih Cik Sue nak join pulak segmen anjuran Denai Hati nih...nampak macam best dan menarik jer kan...okey tujuan projek nih dianjurkan adalah untuk membina 1 jaringan blogger ataupun "NETWORKBLOGGER" yang besar disamping dapat mengeratkan hubungan sesama blogger dan juga boleh meningkatkan lagi trafik kat blog korang..haa, best kan..jomlah join ramai2..klik jer banner kat atas tu...okey jom tengok blog mana yang Cik Sue selalu lawati sepanjang tahun 2011 nih...jeng..jeng..jeng...

blog yang pertama - okey memang hari2 Cik Sue datang jengah blog nih...tuan blog nyer yang chumell,vouge,baik hati dan sangat senang untuk dibuat kawan...best masuk blog Chii nih macam2 petua dan tips untuk pasangan bercinta yang Chii paparkan..sampai orang panggil Chii dengan panggilan glamer Doktor Cinta...he3.. =D dan yang paling best dari blog jugalah keakraban hubungan antara Cik Sue dan Chii terjalin...
harap2 hubungan baik nih akan sentiasa berkekalan....

MUKA SURAT SULIT NAZ
blog yang kedua - yang nih yang kedua jadi peberet Cik Sue untuk datang jengah...blog Naz nih memang best..gaya penulisannya yang bersahaja dan menarik mampu memikat hati sesiapa saja...walaupun n3 yang Naz buat kelakar tapi diselitkan pelbagai unsur nasihat dan pengajaran...sehari tak masuk blog nih rasa cam tak lalu makan wooo...Naz memang best la..keep on blogging yer Naz...Cik Sue sentiasa menyokong Naz...

Sah dan Tak Sah
blog yang ketiga - blog nih memang best...banyak citer yang Khalis paparkan kat sini..macam2 cite yang pelik2..banyak perkara2 yang kita tak tahu boleh kita ketahui kat sini..Khalis nih cukup rajin update blog dia...1 hari dia boleh update berpuluh2 n3..fuhhh memang terBAEKKK la Khalis...teruskan update n3 banyak2 tiap hari yer, Cik Sue suka baca...keep on blogging yer Khalis...

Santai Bersama BEN ASHAARI
blog yang keempat - yang nih of coz la wajib Cik Sue masuk hari2..namapun Cik Sue nih hantu join segmen yang En Ben anjurkan..dan kalau korang nak tahu dari blog En Ben nih la Cik sue dapat ramai kawan dan kenalan..dari blog En Ben nih la Cik Sue dapat semangat untuk terus ber blog nih...dan dari sini juga Cik Sue dapat tips untuk mendapatkan trafik yang tinggi,tips untuk memikat hati blogger yang lain utnuk datang ke blog kita...memang berguna tips2 tu...insyaAllah akan sentiasa menyokong blog En Ben ni sampai bila2..
TERIMA KASIH EN BEN!!! =D

blog yang kelima - okey yang kelima jatuh pada blog nih..Faiz nama tuan blog nih...asal dari nogori...Faiz nih rajin betul datang blog Cik Sue...Cik Sue suka baca blog nih sebab Faiz nih rajin berkongsi apa saja cerita dengan blogger2 lain...seronok bila dapat kawan2 yang setia dan rajin support Cik Sue macam Faiz dalam dunia blog nih.Faiz selalu kata Cik Sue nih rajin join GA dan contest dan Faiz selalunya jadi orang yang pertama wish kat Cik Sue gud luck....thanks yer Faiz Cik Sue sangat menghargainya... =D

okey tu yang top 5 tapi ada lagi blog2 yang selalu Cik Sue lawati...sebenarnya banyak sangat kalau Cik Sue nak senaraikan kat sini mau 3 hari 3 malam tak habis....okey yang lain2 tu adalah....

mrs secretary
blog milik my sista...orang yang bertanggungjawab menjebakkan Cik Sue dalam dunia blog nih...thanks my dear sista syanggggg u lah... =D

teratak kasih milik my sweet lovely along....terjebak ke dunia blog atas hasutan adik2nya yg giler blogging...he3..along keep on blogging yer...jangan giveup... =D

blog milik Abg Mat Gebu...Cik Sue suka blog nih sebab boleh cuba pelbagai resepi yang Abg Mat Gebu kongsikan dalam blog beliau..dah la tu semua resepi beserta dengan gambar2 makanan yang sentiasa menggebukan selera anak tekak Cik Sue nih...memang best!!!

blog kak Melur Jelita yang Cik Sue sayang...Kak Melur nih rajin gak update n3 yang menarik kat blog dia..memang best la kalau nak baca...korang pun patut jenguk blog kak Melur yang jelita nih.. =D

blog nih lak Cik Sue suka jengah sebab Wan rajin buat tutorial untuk blogger camner nak bagi cantik blog kita..dan yang paling best Wan gak lah yang designkan template yang chumell utnuk blog Cik Sue nih..orangnya baik hati dan sabar melayan kerenah Cik Sue waktu tempah template dengan dia..korang yang berminat nak deco blog bolehlah jengah blog Wan nih..pasti hasilnya terBAEKKKK!!! =D

upsss...dah banyak nih..he3 tuan blog Denai Hati mintak 5 jer tapi Cik Sue bagi 10 pulak..he3 sorie yer...apapun sebenarnya semua blog Cik Sue suka dan selalu jengah kalau ada kesempatan dan blog2 korang semua memang the BEST!!!sayang korang banyak2 lah... =D

permisi yer Cik Sue mau layan Kuch2 Hota Hai nih...

16 comments:

faiz said...

apsal airmata ni mengalir tak henti2 ni..hehe...thanks cik sue...saya pasti akan menyokong org yg selalu berusaha...

Cik Sue said...

faiz: adehhh touching lak memlm nih kan faiz...he3 tengsss utk faiz gak... =D

chii said...

dokter cinta dtg lg ni..ehehe..

cik sue..thanks eh sebab da serikan lagi hari2 chii..insya Allah ada rezeki kita jumpa..kita ajak faiz skali k :D

Cik Sue said...

chii:boleh3...chii dgn faiz dtg genting kita wat ala2 gathering gitu mest syiokk kan??ishh tak sabar nih... =D

♥NiniHartini♥ said...

selamat menjoin cik sue..hihi...

mas saari said...

huhuhuhu...uwaaaaaa...hukhukhukhuk

terharunya aku, nangis tak henti2 dah ni...takut banjir smpai genting jer!

mykhalis said...

khalis datang dengan senyuman palingggg manisss..hehe.. sori jarang ziarah skrang nie..sori2

hottest entry di blog khalis :
Lambang Maharajalawak adalah lambang kebanggaan yahudi?

areteacar said...

BILA PLAK BLOG CIK TIKAH AKAN TRCALON OLEH CIK SUE KAN. HIHI :P

Cik Sue said...

kak mas: silalah nanges sampai genting nih banjir biar hanyut segala anasir2 jahat disini..muahahahaha...terharu jer kah???bila mau belanja saya?? =D

Cik Sue said...

khalis: takpe2...cik sue faham..cik sue pun klu dah bz sesgt kdg2 tak sempat nak jenguk blog khalis tapi akan usaha sedaya upaya utk dtg jengah... =D

Cik Sue said...

areteacar: rajin2 lahjenguk kat blog cik sue nih insyaallah akan tercalon...apapun tengsss sudi jengah yer... =D

chii said...

baru chii tau sapekah pemilik adik comel kat side bar cik sue..ehehe

Cik Sue said...

chii: he3 alisha chumell itu milik along cik sue dan selalu menjadi mangsa kena gomol kalau cik sue dtg rumah along..mmg geram tgk pipi montel n chubby alisha tu..rasa nak geget.... =D

[Pemilik blog tulang ikan] said...

As salam che sue...:))

Terime kasih dtg jenguk blog & menjadi follower akak yerr..:))
Akak yg ke-468 of yours! Wahhh ramainya followers die! :)))

Slmat brkenalan n kit okeh! :)))

-[pemilik blog tulang ikan]-

darxniq said...

wah....ramainyer nyer blog dia..eh...bnyaknyer blog dia selalu lawat..

naz said...

i dah perasan muka u dengan mas tu lebih kurang. tak sangka akak u rupanya haha thanks dua adik beradik yang sentiasa menyokong muka surat sulit naz :) terima kasih cik sue. terima kasih kak mas:)