MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Thursday, March 31, 2011

wajah baru...


Asslamaualaikum korang....suka tak wajah baru teratak Cik Sue???chumelll tak?senang tak nak loading??tak beratkan???chantekkk kan??ha3 bnyak betul soalan....apapun nih la perubahan baru untuk teratak Cik Sue...
harap2 lepas nih takde la yang kata blog Cik Sue berat nak loading...
korang pun berminat nak deco korang punya blog???jom DECO BERSAMA WAN HAZEL
gerenti puas hati.. =D

million thanks to Wan Hazel sebab tolong buat template baru untuk Cik Sue yang banyak kerenah nih yer..
sayang Wan banyak2 la... =D

12 comments:

Sal Saari said...

chumell hok lma lg..cuma yg ni dah kurg widget, cept sket loading..

Cik Sue said...

along sal: bior la hok nih wei long..senang skit nak loading... =D

mas saari said...

aku pun ada buat gak ngan wan ni
tapi dia tak pasang lagilah sbb aku lum bayo..
awak ada no akaun dia tak? aku dah hilangkan lah...
kalau ada sms kat aku...

Mama Likha said...

singgah tgk ciksue jap! nmpak sihat cntik berseri oklah tu.... :)


comel dah, siap ada garfield peberet zte tu mse skolah2 dulu hehehe..


malikha kim salam kt ciksue!

cik ubi said...

loading cepat je..

faiz said...

cantikla..kemas dan tersusun...

chii said...

comel2..mcm orgnya gak..eh silap2..cik sue x comel..tp bg chii..cik sue vogue.sampai bila2 :p

b4 this pun xde la berat mana pun....tp chii ske yg skrg..kombinasi kaler yg sgt2 menarik ati

Cik Sue said...

kak mas: aku pun dah hilang no akaun dia..tengah tunggu wan inbox kat aku... =D

Cik Sue said...

mama likha: he3 mekasih sudi dtg melawat cik sue...

alalalala...kiss n hug malikha chumell tu utk cik sue yer... =D

Cik Sue said...

cik ubi: ye ke?mekasih...cik sue suka... =D

Cik Sue said...

faiz: yang mana satu cantik blog ke tuan blog??he3...apapun thanks yer faiz... =D

Cik Sue said...

chii: alaaa, chii kan vouge gak...
yer ke yg sebelum nih loading ok?ramai gak yg kata berat tu yg cik sue amik inisiatif ubah nih..teringin nak pakai domain mcm chii la...camner ek chii?? =D