MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Thursday, March 10, 2011

Terjah Mak Dara...

BICARA MAK DARA

walllawehh..mana Cik Sue boleh ketinggalan nak kena terjah dengan Mak Dara yang vouge de vas nih...rugi wooo kalau tak join...mana tau boleh gak Cik Sue tumpang glamer Mak Dara vouge nih kan??he3...korang nak join klik jer banner vouge kat atas tu walaupun tuan empunya blog kata tak yah letak Cik Sue tak kira nak letak gak, jangan marah yer Mak Dara ku sayang...he3...yang lagi best segmen nih takde syarat takde peraturan..( ehh bukan sama ke??emmm...) kalau nak jadi follower pun boleh tak nak pun boleh...tapi Cik Sue memang dah jadi AJK mesyuarat tingkap Mak Dara dah...tak caye??tengok nih....


n3 nih Cik Sue buat khas untuk Mak Dara tau biarlah orang lain tak buat, Cik Sue tak kira Cik Sue nak buat jugak...Mak Dara ku sayang jemputlah terjah blog Cik Sue yang tak berapa nak vouge nih..jangan bawak crew Melodi dah lah yer kang takut timbul kontroversi pulak...he3...
layannnnn kan ajer Cik Sue nih yer korang...
zassssssssssss....

12 comments:

chii said...

haaaa..kena la tuh...sorang mak dara..sorang anak dara vogue :D

Cik Sue said...

chii: auuuww, malu cik sue...mana ada vouge la laling.... =D

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

salam..tq yer sudi berkunjung ke blog picisan cik betty..keep in touch yer n sy pun dh folo sini ^_^

Fitri Senin said...

hohoho..terima kasih kerana singgah di blog saya..salam kenal.. :) tapi from ur picture mmg u vogue...!!!!!

Cik Sue said...

fitri: weeeee..thanks dear...adehhh tak vouge la...tak leh lawan mak dara tu ha...he3..salam kenal.. =D

Cik Sue said...

rina: tengssss... keep in touch... =D

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

pewitttttttttttttttttttttttttttttttt tak ku sangaka ada yg sudi bbuat entry pasal mak dara ... tankiuuuu Cik Sue.... Selepas dari kesan ubat batuk ubat demam dan ubat selsema Mak Dara hilang kesannya nanti Mak Dara terjahhhhhhhhhhhhhhhhhh blg anak dara vouge yg cute sowang ni yer.. terima kasih kerana sudi pollow bo Mak dara sebelum tu Mak Dara harap Cik Sue dapat bertahan dengan angin meroyan Mak Dara yang kadang kadang tiba dan hilang ni yer hahaha

Cik Sue said...

mak dara: yeahhh..peewitttt..pasti cik sue akan bertahan dgn angin mak dara ku syg nih...sama2 kasih dan terima kasih juga sudi jengah blog anak dara yg tak brp nak vouge nih...lap u lah... =D

mykhalis said...

mahal nie..dah jadi mak still dara?kalau gitue Khalis pak dara le..hehe..gurau2 je

luckylizan said...

cik sue..... nice knowing you... u follow me, i datang nak follow u..... meh salam...salam. Keep in touch ya, boleh la buat minggu suai kenal peh ni.

Cik Sue said...

khalis: eee..khalis pak teruna la jawabnya mana boleh jadi pak dara...hahahaha... =D

Cik Sue said...

luckylizan: nice knowing u too dear...salam meh muahh..muahhh...tenkiu darling... =D