MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Monday, March 21, 2011

Sukaaaaa nyer.......

** chantekknya....Cik Sue chumell suke.... =D

Assalamualaikum korang...ewahhh arini mood Cik Sue berbunga2 nak update n3...he3 nak tau nape?sebab Cik Sue dapat hadiah yang istimewa dari seseorang yang nun jauh di Jengka, Pahang..thanks to Kak Azian sebab susah2 jer menghantar cenderahati buat Cik Sue kerana menjadi follower blog dia...wahh...Cik Sue suka tau siap ada surat cinta lagi untuk Cik Sue..he3..paling best siap tulis Cik Sue chumelll...he3 perasan sudah Cik Sue nih...=D
alkisahnya perkenalan Cik Sue dengan Kak Azian nih masa join segmen En Ben...kebetulan lepas join segmen En Ben tu Kak Azian tengah duk tunggu follower yg bertuah dan tak di sangka2 follower bertuah tu adalah....
Cik Sue lah!!!klik SINI untuk tau kisahnya dengan lebih lanjut yer..

** sila klik image untuk tumbesaran...

sejak aktif berblog nih la pertama kali Cik Sue terima hadiah..contest dah banyak join tapi belum ada keputusan lagi...he3...mana tau lepas nih ada rezeki untuk menang contest pulak kan?? =D
Cik Sue rasa sangat2 terharu dan berbesar hati atas pemberian dari Kak Azian...
Cik Sue suka bangat Kak Azian, terutamanya brooch pink itu..waahhhh sesuai bangat untuk dipakai di hari bahagia Cik Sue yang bakal tiba tak lama lagi sama tema ler...upsss...ehhh..tetttttttt....biarlah rahsia..he3...

tak sangkakan hanya dengan jadi follower dan jengah blog kawan2 Cik Sue dihargai sebegini rupa..sungguh terharu sob...sob...terima kasih sekali lagi buat Kak Azian...sayanggggggg akak banyak2 lah.... =D

haaa..lepas nih turn korang pulak yer...Cik Sue tengah duk pasang angan2 nak cari pelawat,pengomen setia kat blog Cik Sue nih...hadiah menarik menanti...tungguuuuuuuu....

16 comments:

Gimi said...

tema pe cik sue?

mykhalis said...

laaa.tahniah... hehe

hottest entry di blog khalis : T-shirt baby yang tak senonoh

Cik Sue said...

gimi : tema??opsss...tetttt...rahsia dulu eh... =)

Cik Sue said...

khalis: terima kasih... =D

chii said...

tema tunang eh :D

Cik Sue said...

chii: tettttt..uppssss meh sini meh nak bisik kat chii tema apa..he3.. =D

cikpuanhady said...

waa..bestnyer dapat hadiah..ni mesti tema pink..ekeke..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Sue Andy's said...

best giler

Dda Ly said...

waa seronoknyee..:) tahniahh..

meh ke rumah..
~kisah anak²~
keep in touch ye..♥♥♥

faiz said...

wahh..dapt hadiah..cik sue nak buat contest ke..

Cik Sue said...

cik puanhady: upsss..pink tu sekadar selingan jer...tema utama??tunggu..he3.. =D

Cik Sue said...

sue andy: best sgt..rasa dihargai... =D

Cik Sue said...

dda ly: thanks dear... =D

Cik Sue said...

faiz: emmm dalam perancangan nih...tunggu yer... =D

mamawana said...

Tahniah dpt hadiah tu... cantikkk

Cik Sue said...

mamawana: he3..thanks dear.. =D