MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Friday, March 25, 2011

Suka!!!

Assalamualaikum WBT...yeayyyy..hujung minggu datang lagi...leegaaa..dah boleh meluruskan otot2 yang kekejangan dek kepenatan...minggu yang terasa panjang dan memenatkan...apa nak buat selagi belum tutup mata kerja..kerja..kerja....betul tak korang??
jadi sempena weekend yang kunjung tiba maka Cik Sue dan kengkawan office meraikannya seperti tak pernah jumpa weekend...he3....lokasi pilihan mcD...

** mereka2 yang kelaparan... =D

** nak ke????

he3...mereka2 dan Cik Sue yang dah takde kerja....tak kisahlah, yang penting KITA ENJOY!!!


15 comments:

faiz said...

sodapnye McD..

mykhalis said...

buncit la tue agaknye perot memasing..hehe

hottest entry di blog khalis :
Lelaki gila seks disimbah air panas

5 Binatang paling bisa di dunia

Norhafiza said...

yes,,,kakNo setuju...dan yang penting esok dan lusa pun kami enjooooooy keluar amik udara luar sebab syik terperuk lam umah je hehe...bak lagu Amy Mastura..KITE HEPIIIIIII..

Norhafiza said...

yes,,,kakNo setuju...dan yang penting esok dan lusa pun kami enjooooooy keluar amik udara luar sebab syik terperuk lam umah je hehe...bak lagu Amy Mastura..KITE HEPIIIIIII..

Cik Sue said...

faiz: sodapppp hingga menjilat jari... =D

Cik Sue said...

khalis: idok ler sampai boncit..pengsan jer kekenyangan...ha3 =D

Cik Sue said...

kakno: yup betul..time2 nih la nak enjoy kan....slmt berhujung minggu... =D

AiDa AzRyN said...

wah.. mcd! ada simpan kentang goreng utk aida x?:P

Cik Sue said...

aida: errrr..alamak sat cik sue tgk mcm dah habis jer... =D

chii said...

alaaa..nmpak mekdi terus lapa plak..adoii

naz said...

wahhh weekend pun ada sambutan haha

Cik Sue said...

chii: he3...laling bila nak dating kat mekdi dgn cik sue lak nih? =D

Cik Sue said...

naz: sila jgn cemburu...kami meraikan dgn penuh gembira..ha3... =D

Awangku Johan said...

salam ziarah dan salam perkenalan dari saya.. izinkan saya follow blog awak ek.. oleh itu, mai la singgah ke blog saya.. kalau suka follow ya.. thanks

Cik Sue said...

awangku johan: salam perkenalan kembali...terima kasih sebab sudi singgah...cik sue akan balas kunjungan nnt... =D