MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Wednesday, March 16, 2011

sibuk!!!



Assalamualaikum korang....huk3 sorry tak sempat nak update..busy..busy dan busy...adehhh..nyampah betul...tu atas tu gambaran meja Cik Sue bila baru balik cuti panjang...ha3..Cik sue pun sama tenggelam dalam kesibukkan itu...(gambar sekadar hiasan yer.. )
bila dah balik penat..penat dan penat....arini nekad usung gak lappy pi office..he3..nak lawan En Ben ke Cik Sue?? uihhh...tak terlawan kekentalan jiwa En Ben tu... =D

short n3 sajer pagi nih sebelum mula membusykan diri..nanti akan cuba cari ruang dan waktu untuk update dan kongsi story mory dengan uolls yer...

chiowwww dulu yer...my big...big boss dah sampai..perghhh... 

18 comments:

faiz said...

xpe..time muda nila kita menyibukkan diri..

chii said...

alalal..bz nya dia..

xpe2...as long kesihatan dijaga..cukuplah..

dont skip meal ya..

kay_are said...

gambar tu pun dah cukup menampakkan tekanan kat situ.. huu

Cik Sue said...

faiz: aishhh..yelah...muda2 ni jer la nak sibuk..nnt dah tua sibukkan diri ke masjid jer dah.. =D

Cik Sue said...

chii: yelah laling...busy sungguh kan..huk3..
okey dear,dun worry..tapi ok gak busy nih bleh kurang skit chubby cik sue nih..he3 =D

Cik Sue said...

kay-are: yup...tertekan dibawah timbunan kerja.huk3...sian cik sue =(

mykhalis said...

gile banyak keje..wat slow2..jgn gelojoh tau.. gud luck..dah siap leh cuti lama2..ha3

Cik Sue said...

khalis: tulah...dgn cik sue2 sekali la tenggelam dalam kerja tu...he3...bab cuti panjang tu yang paling syok nak dengar tu.. =D

azian said...

cik sue...
fon number...jgn lupaaa ea...heheheheh

Wafiy Suzly said...

amboi penuh ketas setimbun

Cik Sue said...

kak azian: dah bg akak..kat comment n3 follower ke 70 akak tu... =D

Cik Sue said...

wafiy: he3 mau nya tak... =D

padlie said...

sama la kita..
sejak padlie balik dr cuti, x jumpa bos pun lg...

Entry terbaru padlie: Cuai

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

hurmm..salam singgah membalas kunjungan dr weiyda...

hamboiii z benonya...kalo tul gambo kat atas tu...agak2 kat mana cik sue kita ni..bawah rimbunan tu kott..

keep it up blogging ya dear!!

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Fitri Senin said...

hush...mmg sibuk..

Cik Sue said...

padlie: kita serupa...uwaaaaaa.. =(

Cik Sue said...

weiyda: he3 cik sue dah tak kelihatan...tenggelam dibawah timbunan kerja tu... =D

Cik Sue said...

fitri: hu3 sian kat cik sue kan...