MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Tuesday, March 8, 2011

Selamat Hari Wanita....


pagi2 nih lena Cik Sue dikejutkan dengan 1 sms dari kawan Cik Sue...dia wish kat Cik Sue Selamat Hari Wanita...the best part dia adalah lelaki...sumpah Cik Sue pun tak tau arini Hari Wanita...(bikin malu wanita sedunia jer kan....) anyway thanks a lot to my BFF sebab mengingatkan Cik Sue tentang hari yang istimewa nih..terasa diri ku ini istimewa dan dihargai...ceewaahhhh...
lihatlah betapa istimewanya menjadi seorang wanita...ada hari yang khas untuk memperingati wanita2 di seluruh pelusuk dunia...untung jadi wanita nih...
hari lelaki belum ada lagi tau..he3... =D
jadi lepas nih kena gi tanda kat calendar 8 March setiap tahun adalah Hari Wanita seluruh dunia..kalau diisytiharkan cuti umum hari ni lagi meletup..tapi khas untuk para wanita jer..amacam boleh???

jadi buat semua blogger wanita Selamat Hari Wanita Cik Sue ucapkan..bersyukurlah kerana kita dilahirkan sebagai wanita yang mempunyai banyak keistimewaan..keistimewaan yang tidak terdapat dan tak mungkin dapat dirasai oleh kaum lelaki....

"SELAMAT HARI WANITA"
jom dengar lagu khas buat wanita...


24 comments:

Mamaleesya said...

hehe mama pon xtau arini hari wanita...seb baek dengar kat radio pagi tadi...

tapi hari lelaki ader tak yea :)

Cik Sue said...

mamaleesya: he3 cik sue pun...bestkan jadi wanita..

hari lelaki lum ada lagi...he3

MamaEma said...

selamat hari wanita...salam perkenalan... singgah kembali membalas kunjungan...

ibu qaleesya said...

selamat hari wanita cik sue.. folo sini

Cik Sue said...

mamaema: selamat hari wanita juga...thanks... =D

Cik Sue said...

ibu qaleesha: thanks dearr... =D

chii said...

chii tau semlm dr WHI.....sgt bersyukur dilahirkan sbg seorg wanita..

kerana dirimu begitu berharga :D

Cik Sue said...

chii: alaaaa..malunyer...cik sue jer yg tak tau nih...me to , sgt terasa betapa istimewanya menjadi seorg wanita... =D

Peqaxlol ;DD said...

wanita.. hiasan dunia... seindah wanita adalah wanita solehah :)
lalala~

azian said...

cik sue...
terima kasih sudi singgah blog sy...
kunjungan balas dan sy follow cik sue...ade sesuatu untuk cik sue...heheheheh

Cik Sue said...

peqaxlol: yup..agreee..jom nyanyi sama2.. :D

Cik Sue said...

mama azian: sama2..wahhh terharunya...thanks sis...sgt2 menghargainya... =D

Dda Ly said...

thanks dear, sudi singgah umah saye n for the hari wanita wish..:)

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

first time singgah cini..folo blog ini..

selamat hari wanita utk tuan belog ya

Cik Sue said...

dda ly: ur welcome...we deserve it..kitakan wanita istimewa... =D

Cik Sue said...

sahrom: terima kasih...akan balas kunjungan anda...cik bangga jadi wanita nih..he3.. =D

Mama Likha said...

hye cik sue!

ni malikha ni.. ni malikha dtg nak geget ciksue gakk.. aummmm! cedapnya dgg ciksu mcm ayam kepci jerk..
hehehe.


salam kenal :)

azian said...

cik sue...
nnt bg alamt yer...
tq...

Nur Liyana said...

ye!!!
hari wanita!!!

luvmum said...

selamat hari wanita..salam membalas kunjungan..keep in touch ok

Cik Sue said...

malikha: aaa..cik sue lari dulu sebelum malikah geget cik sue...he3..

Cik Sue said...

nur liyana & luvmum..salam perkenalan..selamat hari wanita.. =D

sicomot-comel said...

hehehe
ni hari wanita tulen aje..

yg tiruan takleh sambut..
hahahhaa

Cik Sue said...

si comot: ha3...yup betul tu setuju... =D