MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Saturday, March 19, 2011

“segmen bersama puanbee.com”


yeahhh..segmen ke-2 untuk hari minggu yang mendamaikan ini...kali nih agak berbeza kerana yang menaja segmen nih adalah Puan Bee dan bukan Tuan Ben..he3..yang sama nama diaorang mula dengan huruf "B".. 
i loikeee it...

okey segmen kali nih syarat2 nya tak berat..Cik Sue boleh buat n3 bebas mengenai segmen tajaan Puan Bee nih...cuma ada gak syarat yang harus dipatuhi..senang jer syaratnya..letak banner kat atas tu kat sidebar blog korang sampailah blog korang di review oleh Puan Bee...senangkan?? =D

dan lagi satu korang kenalah membuka hati dan minda korang bila Puan Bee datang terjah blog korang dan bagi komen serta pendapat yang bernas untuk memperbaiki mutu blog korang...wahhh...nih sudah baguskan bukan senang nak orang review dan bagi pendapat tentang blog kita betul tak korang??jom lah join ramai2..klik banner kat atas okey..Cik Sue sayang korang banyak2 lah!!! =D

10 comments:

mykhalis said...

rajinnye join segment..hehe..khalis mmg tak reti nak join nie..huuuu

faiz said...

wah..blog direview..ni dah kira baik..

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

nak join jugakkk!!


hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Cik Sue said...

khalis: he3...takde keje punya pasalla nih.... =D

Cik Sue said...

faiz: tau takpe..peluang baik nih...cepat2 join.... =D

Cik Sue said...

weiyda: jom!!!!join ramai2.... =D

Puanbee said...

cik sue akk dtg tengok dulu nanti dah review akk bg tau yer..sue no 22 kalo tk silap hee

Zanna Orked said...

Woo, suka blog ini ek? saya first dengar blog ini. Cayalah. (: Best.

Cik Sue said...

puan be: thakns akak...cik sue sgt2 menghargainya... =D

Ann Ishak said...

blog di review...peluang terbaik untuk orang comment our blog dan perbaiki segala kelemahan yang ada.