MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Saturday, March 5, 2011

MELUR JELITA DATANG…JENG JENG JENG!




Cik Sue dapat tau pasal segmen nih dari blog Abg Mat Gebu so bila jengah ke blog Cik Melur tu rasa tertarik la nak pulak...nak2 lagi bila Cik Melur kata segmen nih khas buat semua blogger, Jelitawans dan Mr Jelitawans jadi sebab Cik Sue perasan yang Cik Sue nih Jelitawans maka dengan itulah Cik Sue gediks nak join.. jadi para Jelitawans dan Mr Jelitawans jom la klik sini kita pakat join ramai2...lagipin segmen nih syarat2 dia tak susah tau pastu takde kena buat n3 apa2 pun...senangkan???apalagi jom la join.....

jommmmmmmmmmmmmm.....



7 comments:

Melur Jelita said...

Salam Cik Sue Jelita,

terimakasih sudi menyertai segmen ini. Salam perkenalan. Nnati akak mai review blog Cik Su jelita ya,..sabar naaa, sabar itu jelita.he he he

Melur Jelita said...

Oh ya, akak dah letak ur link kat my bloglist

Cik Sue said...

Cik Melur million tengsss....ok nnt cik sue tgk kat blog cik melur yer.... =D

AiDa AzRyN said...

kamu kena tag! ;D

chii said...

cik sue x jelita..tp vogue :D ngeee

all the best k

Cik Sue said...

chii: vouge ke??he3 tak la laling... chumelll jer kot..ahakS..perasan jer.. =D

~nsar~ said...

salam ziarah jelita....