MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Saturday, March 26, 2011

‘ KAWAN2 JOM KOMEN BLOG SAYA’


wahhh...nak join segmen anjuran Puteri Katek pulak malam nih...syaratnya mudah jer...buat jer macam yang Cik Sue buat nih nanti Puteri Katek akan dtg jengah blog korang peringkat demi peringkat untuk komen kat n3 yg korang buat nih...he3...peluang baik nih....so jom la join ramai2...oppsss...last sekali kena letak tagline untuk segmen nih...

"KOMEN DARI ANDA SANGATLAH DIPERLUKAN"

haaa..apa lagi komen ler jangan tak komen... =D

20 comments:

putERi-kAtEk said...

aik....cik sue dh silap ni... hahaha

tak review okey.. hahaha

saya akan review kat komen ini aja tau...

saya akan komen blog cik sue kat sini....okey?

Cik Sue said...

puteri katek...ehhhh silap sudah ekk??alamak kasik pembetulan cepat cik sue... =D

Puan Kutu said...

haha ada pulak yg silap disitu..:)

Cik Sue said...

puan kutu: errr...tulah pasal duk bergelap masa earth hour nih tadi la baca sampai tak nampak apa yag ditulis..he3... =D

faiz said...

semoga berjaya kali ni cik sue..

Cik Sue said...

faiz: thanks.... =D

nurul nadia nasir said...

haiip!dtg jelajah dari blog puteri katek!hee nak komen yang..yg blog kamu kan..kan..comel bangat seyhh!suke2 dan cepat nak loading :)

Cik Sue said...

nurul nadia: weee...mekasih2...cik sue suka....syg kamooo dear... =D

putERi-kAtEk said...

hye salam cik sue... katek singgah nk review blog ni...hehehhee....kelakar la boleh tersilap2 pulak ye.... takpe2....

ok kita teruskan ye cik sue...kita sentuh pasal header n template. header comel!! cntik!! cun!! hhahaa... tak ada masalah... template pulak, kemas, teratur tak serabut. gud!!! hhehehehee...

pasal loading,agak berat sikit. mungkin cik sue pakai widget kot kan... yg gerak2 tu welcome... dulu pun sy suka pakai...hehehe...

yang lain semua okey...cun dah!!! hehehee.. so, gudluck!!! selamat berblog!!! yehaaa!!!! hahahhaa

salam kenalan

jom jelajah blog kawan2 kita yg lain. tgk apa yg patut dibaiki...

http://puteri-katek.blogspot.com/2011/03/segmen-kawan2-jom-komen-blog-saya.html

-sekian-

GeminiGurlz said...

jeng3.. terjah dari blog puteri katek...

tips.. wat scroll box utk achieve lgi cun... rujuk cni...
http://www.ciktom.com/2010/12/tutorial-buat-scroll-dalam-blog-archive.html

Cik Sue said...

puteri katek: thanks dear sudi dtg review...chumell ke header tu?nih tgh dlm perancangan nak tukar..mau buat pembaharuan...pasal loading tu thanks gak kasi info...emmm..dalam perancangan nak ubah suai nih...tunggu hasilnya kemudian yer... =D

Cik Sue said...

geminigurlz: thaks...pasti diterjah... =D

azie.iya said...

hayy . dtg sini , dari blog katek .

eh eh , tgk header pun sy dh gelak ,comel betol .

loading backgroung lmbat sikit . nasib entry tak lambat .

widget byk sgt . kekadang kann dorang tak scroll pun smpai bwh , so mcm tak letak pun tkpe . yg penting2 je letak kt ats . yg xpenting xde tkpe .

btw , alisha tu comel . hish , gerangggggg betooo . haha .

thats all . slmt berblog oke

*47!k@# said...

ika pulak dtg terjah sini..ika tak pro..dtg dri segmen puteri katek jugak..sume dah review..ika tak de nk ckp lebeyh la~cume nk tnye..memang background putih ek??pastu kenapa blog abg ben kt sidebar tu byk sgt??stu je pon dh cukup kot..
jom review ika pulak..http://snasatieka.blogspot.com/2011/03/kawan2-jom-komen-blog-saya.html

Cik Sue said...

azi: thanks sudi dtg review...header itu se comel tuannya..he3...emm loading lambat yer thanks sebab bgtau cik sue tengah dlm proses nak ubah teratak cik sue nih..mungkin lepas nih loading lebih ok kot..insyaallah akan dtg review blog azi lak lepas nih... =D

Cik Sue said...

ika: thaks sudi dtg review blog cik sue...putih tah la putih sgt tapi putih la juga..mungkin sebab problem loading...insyaallah teratak cik sue dlm proses nak ubah suai nih...blog en ben bnyk ke??takpe dah remove ben ashaari II tu dah...tinggal 1 jer dah..he3...insyaallah cik sue dtg terjah blog ika yer.. =D

JUNKO-EL-HIDA said...

Hai sist!..Salam perkenalan..Saya nak puji skit dengan blog sist nie..jarang saya jumpa blogger berani mcm sist..Sist punyer warna tulisan memang saya respect!..Berani dan cantik!..Saya sendiri tak terfikir nak guna warna biru lembut mcm tue..Overall baik seadanya..Cuma template agak x kena dengan imej ceria yang sist bawak..Kasik Baik punyer template skit msti blog sist superb!..Selamat maju jaya!

JUNKO-EL-HIDA said...

Hai sist!..Salam perkenalan..Saya nak puji skit dengan blog sist nie..jarang saya jumpa blogger berani mcm sist..Sist punyer warna tulisan memang saya respect!..Berani dan cantik!..Saya sendiri tak terfikir nak guna warna biru lembut mcm tue..Overall baik seadanya..Cuma template agak x kena dengan imej ceria yang sist bawak..Kasik Baik punyer template skit msti blog sist superb!..Selamat maju jaya!

Cik Sue said...

junko: salam perkenalan..thanks sebab sudi jengah blog akak...insyaallah akan cuba guna template yg lebih berani dan ceria sebab sekarang blog aka tengah dalam proses ubah suai..jadi tunggu yer.... =D

pRiNCe said...

dari blog katek...sy pun join jugak..
tak tahu la nak komen ape..
blog ni cam dah perfect jew.....:)