MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Sunday, March 13, 2011

JUMPING HIGH PHOTO CONTEST

ngeeee..kerana dah di tag oleh Naz maka Cik Sue terpaksalah buat homework ni...mekasih cikgu Naz kerana kasik saya keje sekolah sempena cuti sekolah yer... =D

okey korang kalau nak join pun boleh,sempat lagi nih..contest ni anjuran Tyratyra pe lagi jom la terjah...
dan gambar yang Cik Sue pertaruhkan adalah.....


cerita disebalik gambar nih, diambil pada 18 Oct 2010 sewaktu percutian family Cik Sue ke Langkawi..gambar anak buah Cik Sue yang terlebih excited mandi laut tu yang sampai terlompat tu..he3... =D
dan syarat terakhir contest nih kena tag 4 orang kawan...ermmmm mangsa Cik Sue adalah...


okey cikgu Naz homework dah siap....sila kasik saya hadiah!! ha3..

18 comments:

chii said...

aiyaks...nama chii yang pertama eh..hehe..oki2..chii siapkan secepat yg mungkin k :p

Cik Sue said...

chii: u kan my peberet laling... =D

Tyratyra said...

hee tengs yaa sebab sudi joinn.
goodluck !
;D

Cik Sue said...

tyratyra: ur welcome...my pleasure... =D

Cikgu CTE said...

cantik gambar tu...nasib baik saya tak di tag sbb saya memang tak ada gambar melompat macam tu...

chii said...

cik suee =(( chii da godek2 semua pic dlm xternal hd..nape tade jumpa pun pic lompat2 ni...

huwaaa..camne ni

r-5 said...

semoga berjaya!! wah sonoknya adik2 kamu bermain air sampai lompat tinggi2 lagi tu. huhu. :D

Cik Sue said...

cikgu CTE: cik sue pun jenuh godek baru jumpa...he3...=D

Cik Sue said...

chii: alaaaa...laling pic orang lain pun boleh tau..tak semestinya chii yg lompat...takpun chii lompat skrg meh cik sue amikkan pic..hik3..=D

Cik Sue said...

r-5: tengssss..oppsss bkn adik2 tapi anak2 buah.. =D

chii said...

da cari...hurm..nmpk gayanya..ada yg nk kena amik pc sok ni..hehe :p chii cuba usahakan k :p

Cik Sue said...

chii: sayangggggg u la laling...muaxxsss.. =D

chii said...

muahhxx gak..tp kan..ada org tu esok da nk keje kan..
btw..slmt bekerja ya cik sue dearie =)

faiz said...

selamat berjaya..kalo ade gmbar lompat terjun bangunan kompem menang punye...heheh

Cik Sue said...

faiz: tu nak buat gmbar kes polis boleh la...hu3...anyway thanks... =D

naz said...

gambar u lompat mana? hahaaa

Cik Sue said...

naz: cik sue tidak suka melompat, cik sue suka terjun jer..ha3... =D

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

suke tol nengok gambo org jumping2 ni..siesss..!! menarikk!!



Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog