MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Thursday, March 31, 2011

jom ke Kuala Kangsar & Penang


best weekend datang lagi...minggu nih seronok skit sebab Cik Sue nak ke Kuala Kangsar & Penang...he3...
seronok nih tak sabar nak jalan2 cari pasal nih...dah agak lama tak berjalan jauh nih...yelah dah asyik bercuti kat Genting nih jer...ada tak sape menetap di 2 tempat nih??boleh gak Cik Sue datang terjah kalau ada... =D

sebenarnya tujuan utamanya adalah nak ke rumah bakal errrr...MIL di Kuala Kangsar...wahhhh....he3..dalam seronok nih ada gak gementar nih....segan pun ada gak....lepas tu terus nak ke Penang ke rumah abang Cik Sue yang menetap kat sana...nak tengok anak buah baru....sambil tu boleh gak tukar2 angin kan....alang2 dah nak ke Penang nih ingat nak gi shopping jeruk la..yelah kat sana kan terkenal dengan jeruk buah pala nya...paling best jeruk salak...ishhhh terliur dah nih tak sabar dah nak ke sana....
korang apa plan hujung minggu nih?? =D

permisi...nak kemas beg laaaaaa.... 

11 comments:

faiz said...

apo laie sebatla sume nasi kandar kat sana..

Cik Sue said...

faiz: harus jangan tak sebat...he3 =D

mas saari said...

nak jerukkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...
ngidam ni...hehehehehe

Cik Sue said...

kak mas: alaaaaaaa...ko memanjang la ngidamnya...insyaallah yer...kalau sempat aku borongkan... =D

chii said...

wahh..ada org nk g cuti2 mesia umah ehem ehem la..eheh..have a safe journey ye..hehe

mas saari said...

hehehehehehe...manalah tau kali ni ada rezeki, doakanlah!

jeruk salak byk2 sikit tau!

Cik Sue said...

chii: he3...gementar nih dup..dap..dup..dap nih.. =D

Cik Sue said...

kak mas: wokeh, insyaallah.. aku sentiasa doakan...amin... =D

chii said...

ngee...nnt jgn lupa update ye,,kalo x kat sini,,,buku muka pun ok gak :p

mykhalis said...

kene kontrol ayu...heheh..smoga cepat2la dapat approve..leh gi join makan nasi minyak..hehe

Sal Saari said...

nak jeruk gak...jeruk pelam bnyk2 sket..hahaha