MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Monday, March 14, 2011

JANGAN pandang camera!!!

tadaaaa..contest lagi...he3 arini mood join contest jer...sajer nak memeriahkan suasanakan sambil2 tu boleh gak tambah2 kenalan... =D

okey tak nak buang masa contest nih datang dari tokey blog ni Wajah Rahsia Hati wahhh, klasik betul nama blog dia...i loikeee it..so dah nama pun contest mestilah ada syaratkan....antaranya...

1. Jadi follower blog ni..
Done..

2. Buat n3 tajuk contest - JANGAN pandang camera!!!
Done..

3. Pilih 1 gambar sahaja tak kisah gambar ramai2 ke sorang ke janji tak pandang camera..dari mana2 sudut pun boleh lah....ermmm..menarik, so Cik Sue pilih gambar ni la...

Done!! memang tak padang camera nih...

4. Tag sekurang2nya 3 orang...ermmm mangsa2 adalah...

3. Ray
Done..

5. Tinggalkan link kat ruangan komen tokey blog Wajah Rahsia Hati
Done...

okey..dah siap nak tido esok dah kena kerja..no more ber hunny madu...huk3.. 

15 comments:

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

Gud luck !
kite pon join jugak ! eheee...:)

Cik Sue said...

myra: tengsss dear...gud luck to myra gak... =D

chii said...

ni mesti pic last week tme g berkelah tu kan...

gud luck cik sue :D

Cik Sue said...

chii: yup betul..bijak3 my dear chii ni...tengssss laling... =D

faiz said...

heheh..rajin join contest...mesti ade sangkut satu menang ni nanti...

Cik Sue said...

faiz: tengssss..insyaallah mudahan... =D

fRaMe+LenSeS said...

all the besh ya.. ;)

Nadh datang melawat kamu.. Assalamualaikum..

mykhalis said...

tak aci pakai spekk..nampak anak mata pandang kamera..hehhee

encikReza said...

wei,
pasai aper nama aku ader dlm ini entry ek???

:P

Cik Sue said...

frame : tengsss.... =D

Cik Sue said...

khalis: apa lak tak acinya, mmg la pakai spek tapi mata mmg tak pandang camera la...kira aci gak la...kih3 =D

Cik Sue said...

ray: he3...oppsss ada ek..alamak ter tag ko pulak..ahakS.. =D

encikReza said...

susah payah aku nk setelkan arahan itu! akhirnya selesai!!

nasib la aku ni kenan cikgu SAIF!

Cik Sue said...

ray: tahniah..ha3..ko kan kembar cikgu SAIF tu... =D

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

gud luck..i pun join gak tao!!



Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog