MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Monday, March 28, 2011

GEGAR BLOGGER BARU

Santai Bersama BEN ASHAARI
segmen datang lagi...he3...dah memalam nih baru dapat join al maklumlah Cik Sue beeezeeee for the whole day...okey tak nak buang masa korang kalau nak join pun boleh klik je banner kat atas tu...

1. okey syarat pertama penyertaan En Ben suruh pilih mana2 gambar kat blog beliau...Cik Sue pilih gambar nih..

kenapa Cik Sue pilih gambar nih sebab masa nih muka En Ben kelakor...ha3...muka tengah lapor tunggu ayam Kenny Rogers fav En Ben tu...sian.....jom baca citer En Ben pasal ayam fav beliau tu kat SINI

2. Jelaskan kenapa Cik Sue jadi blogger..
Cik Sue buat blog nih mula2 atas dasar suka2 jer...lagipun atas paksaan a.k.a ajakan maut my sista la..sibuk suruh Cik Sue jadi follower blog dia..so bila dah start blogging jadi kemaruk pulak sbab rasa seronok.dari blog gak Cik Sue dapat ramai kawan...boleh kongsi2 pengalaman dan paling best siap pernah dapat hadiah lagi...jadi Cik Sue dah nampak keseronokkan jadi blogger nih...samping2 tu boleh gak jana pendapatan..tak gitu korang?? =D

3. Blog yang menjadi pilihan harian anda, blog yang wajib Cik Sue masuk hari2..
Blog yang Cik Sue wajib masuk hari2 blog Chii, Khalis dan Naz memang wajib Cik Sue masuk hari sebab blog diaorang BEST sangat dan juga blog2 follower Cik Sue yang lain gak...

okey dah siap..... =D

21 comments:

~shy shy gurL~ said...

intai2 cni dr segmen abg ben..=)

kay_are said...

saye pun blogger baru.. selamat kenalan =)

mamawana said...

Assalam,

Pekabar. Singgah sini juga.

Cik Sue said...

shy gurl: thanks sudi singgah... =D

Cik Sue said...

kay are: cik sue juga.. =D

Cik Sue said...

mamawana: khabar baik...thanks sudi singgah.. =D

solo molo said...

salam singgah dan ziarah...
gegar blogger baru !!!~

c-tea said...

hai..singgah dari segmen encik ben..salam terjah..seronok jadi pembaca baru blog awak...jom merapatkan ukhuah..

http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru.html

fashah84 said...

salam ziarah....

suka blog ni...
smoga terus berjaya dlm dunia blogging....

☀ Izzaty Hedry☀ said...

singgah c ney jgak..:)


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/03/segmen-gegar-blogger-baru.html

Fuuyooh said...

salam kenal.. saya pak aji datang dr blog hj ben.. hehe

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... JaLaN2 SaMBiL TiNGGaLKaN JeJaK DaRi BLoG aBG BeN... JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia!~ (^_____^)V

Lulu caldina said...

keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

chii said...

waa..chii pun masuk sini hari2..selagi mana pc ngan lappy tak wat hal la..ehehe

NiSha said...

Nisha Singah..
dan folow sini juga
jgn lupe updated entrie
nanti Nisha Dtg lagi..

http://heandsheloves.blogspot.com

Hanieqha said...

singgah lompat2 senyum sengih kt cni yee..
hehe..
nice blog..

Shriaaapppp Shrrriiiaaapppp atas keyboard!!
JANGAN ON9 LEBIH KUL 3!!

miss flora said...

dtg gegar n follow..
follow balek if don't mind..

http://day-an-i.blogspot.com

Puan Kutu said...

haha memang lawak muka en ben..

Puan Kutu said...

haha memang lawak muka en ben..

naz said...

hensem rupanya ben ni haha. ok saya bukan gay. thanks sue sebab suka blog i bukan suka i. haha kalau tak berkahwin lah kita nanti hahahahaa

pRiNCe said...

salam perkenalan..sy pun blogger baru..:)
tapi tak dapat join...:(

harap kita dapat jadi kawan ye...:)