MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Friday, March 4, 2011

emosikah aku??


hurmmm arini mau kasi n3 yang agak emosi...ntahlah pasai apa ntah Cik Sue teremosi skit semenjak dua menjak nih...mana2 yang tau tu mungkin tau lah yang Cik Sue sedang bersambung cuti sakit...aritu dah cuti dah 1 bulan lebih,ni sambung lagi 3 minggu lebih....kira nak dekat2  1 bulan gak la....adehhh..best tu memang best la duk rumah makan tido jer, pastu pantang celik mata mesti terkam lappy...apa lagi BW ler....he3...

ehhh..tadi duk kata tengah emosi kan??ok back to my emosi yang tak stabil nih...al kisahnya....tersembang dengan seorang sahabat lama kat YM...bukan apa Cik Sue memang dah lama tak on YM nih...antara dialognya... (yang telah ditapis.....)

sahabat: Assalamualaikum, hye lama tak dengar citer?
aku: W'kumusalam...ada sajer lama tak online..
sahabat: apa khabar Cik Sue?sihat ke?
aku: tak sihat...
sahabat: awat??
aku: biasalah sakit sikit....
sahabat: laaa..ye ke...asyik2 sakit jer Cik Sue nih...
aku: (mata terbuntang jap baca ayat sahabat aku tu...dan terus diam tak reply2 dah...) 

korang tanya nape Cik Sue terbuntang mata baca?bacalah balik ayat2 terakhir sahabatku itu (dah siap kasik bold dah tu..)...camtu ke adab tanya khabar orang yang tengah sakit?tu nasib baik dia cakap Cik Sue nih asyik2 sakit jer kalau buatnya dia cakap yang lebih ganazzz dari tu??mau Cik Sue tak teremosi...srobb..srobb...camnie ke yang dipanggil sahabat??bukan nak mintak simpati kat sape2 walaupun kita sakit tapi orang kata (orang katalah, bukan Cik Sue kata...Cik Sue pinjam jer ayat nih...) orang kalau dalam keadaan sakit nih emosi dia tak menentu..mudah terasa...betul ke korang???

argghh..betul la tu kan...uwaaaaa...nak beremosi lagi la..tapi sambil BW..
tataaaaaaa....uwaaaaa....

7 comments:

faiz said...

sabar jela...saya lg teruk kena bila sakit ni..siap dipermainkan lg..

Cik Sue said...

faiz: tulah...sabar jerlah kan...manusia nih ada mcm2 perangai...

Wafiy Suzly said...

sakit ape cik sue oi!hehe:P

Cik Sue said...

wafiy: sakit ati.... =((

KSK said...

Senyum selalu =)

chii said...

alahai..xpe2
orang kata..org yg sakit ni sebab Allah syg dia..Allah nk uji hamba2-Nya..
so cik sue da terglong di antara hamba2 dlm pemerhatian-Nya

Cik Sue said...

chii: tengssss dear...u always support me...syg u laling...amin mudahannya begitulah... =D