MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Saturday, March 26, 2011

Earth Hour...


26 March 2011 Earth Hour..jom2 kita ramai2 tutup lampu untuk mengurangkan pemanasan global sempena Earth Hour dari pukul 8.30 malam hingga 9.30 malam...cepat2 sape2 yang nak buat n3 tu silalah taip cepat2..lepas ni kita sama2 duk diam2 dalam gelap bertemankan cahaya lilin jer...he3..romantik wooo..
Cik Sue jap lagi nak dinner bertemankan cahaya lilin..kira cam candle light dinner la..korang jomlah sama2 sokong Earth Hour ni..bukan lama pun 1 jam jer kita tutup semua lampu dan segala peralatan elektrik yang boleh menyumbang kepada pemanasan global...pasti bumi kita tersenyum riang ketika Earth Hour nih...

** agak2 kat Malaysia ada yang buat camnie tak?? =D

** suasana di KLCC ketika Earth Hour... =D

mesti best kalau dapat tengok camner suasana kat seluruh pelusuk negara nih ketika Earth Hour nih kan??
kat Genting nih memang menyambut baik kempen Earth Hour..jap lagi semua lampu dikawasan asrama akan dipadamkan..haaa..amik kau duk la kau diam2 dalam bilik yer..tak lama pun sejam jer...
jom2 korang cepat2 standby carik lilin yer..lagi berapa minit jer nih nak sampai Earth Hour...
alamak mana lilin cik Sue nih??kang tak pasal2 duk dalam gelap pulak...
dah ready kawan2??countdown begin now....10..9...8...7...5...4..3..2..1.. GO!!!
JOM SOKONG EARTH HOUR....

ehhh...cepat Cik Sue...2 minit jer lagi....

9 comments:

padlie said...

cik sue dah bukak lampu lum?
ke dah tertidur..
maklum la tahun ni we go beyond one hour ;p

Cik Sue said...

padlie: he3..masih dengan earth hour org sejam cik sue berjam2...cuma buka tv dgn lappy jer nih.... =D

chii said...

area umah chii arini mmg x wat pun..lgik ar arini ada forum perdana ngn kawen perdana..MB selangor turun..kalo bergelap..haish..x jd pe nnt

Cik Sue said...

chii: wahhh best tu ada majlis...perghh dapat join pasti kenyang perut cik sue...kawen ramai2 ek??chii join seklai tak kawen2 tu??hu3.. =D

chii said...

tade pun..calon pun tade maa..hehee :p

Cik Sue said...

chii: he3...takpe3 tak lama lagi adalah tu...patu boleh seama menghitung hari macam cik sue... =D

manueng said...

semat gile gamba atas skali tu...nice ;)

Cik Sue said...

manueng: semangat jgn tak semangat... he3.. =D

Ann Ishak said...

saya pulak terus bergelap sampai ke pagi sebab tertido terus