MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Thursday, March 3, 2011

DISEBALIK TABIR BLOG ..

BEN ASHAARI

wahhh..segmen lagi...mau join..mau join..segmen kali ni pun mmg menarik gak...jom lah join korang..takde ruginyer pun join...bukan kena bayor pu ye tak En Ben??he3..kalau korang nak join senang jer klik sini ok..

dah nama pun segmen mesti ada syarat kan??so antara sesyaratnya nak suruh Cik Sue letak pic Cik Sue yang paling vouge gitu..ahakS..i loikeee...so ni la pic nyer...

** he3..menawankah??hua3....

serba sedikit tentang Cik Sue...anak ke 5 dari 7 adik beradik yang sangat rapat antara 1 dengan lain...
hobi suka jejalan cuti2 Malaysia, pantang jer ada cuti nak berjalan jer kerja Cik Sue nih...
lagi satu Cik Sue suka karaoke...sajerlah nak menyumbangkan suara Cik Sue yang sumbang nih bagi hujan turun...he3...makanan peberet Cik Sue pajeri nenas...ari2 pun takpe memang konpem tak jemu punyalah...
Cik Sue kerja kat Bhgian Sumber Manusia di Genting M'sia Berhad....haa,kira dah tak menjadi tanda tanya la kan...so pasni sesape nak datang Genting boleh la cari Cik Sue...

ok jumlah follower Cik Sue yang terkini, baru jer cecah 107 jer...ala blog Cik Sue nih baru 1 bulan lebih jer...nilah antara follower yang Cik Sue sayang.....


ok kalau Cik Sue takde blog Cik Sue selalu layan Facebook & Tagged jer..tapi paling selalu kat Facebook la pasalnya Cik Sue nih antu main games2 yang ada kat Facebook tu...sebut jer games apa semua Cik Sue pulun..he3...yelah pasal takde kerja punya pasal la tu...pastu bukan takat main games jer sesambil tu chat la dengan kengkawan kat Facebook tu...
so bila dah ada blog nih kebanyakkan masa Cik Sue habis kat blog jer la...paling Cik Sue suka jenjalan BW kat blog2 follower Cik Sue...macam2 kisah yang Cik Sue baca dan kekadang dapat memberi pengetahuan gak bila ada follower yang buat n3 dengan info2 yang berguna...kira penting la blog Cik Sue nih,selain dapat tambah kengkawan Cik Sue dapat gak bertukar pendapat dan pandangan..pendek kata kalau sehari tu tak buka blog makan tak lalu,tido tak lenalah jawabnya...ha3 dahsyatkan...
blog peberet Cik Sue ada banyak..actually semua blog Cik Sue suka dan selalu jengah, cuma nak list yang memang the most peberet dan mesti bnyk kali Cik Sue jengah bila BW ada 3 blog...

1. http://ahmadnazrii.blogspot.com/ ~ sebabnya mula start Cik Sue berblogging Cik Sue tertarik dengan n3 yang Naz buat...banyak pengajaran yang diselit sebalik penulisan dia..kreatif tu.... =D

2. http://chikum4risa.fzone.com.my/  ~ ni pun peberet Cik Sue..n3 Chii banyak bagi tips..macam2 tips tau,tak caye jom la jengah sesama....dan Chii dah jadi best friend Cik Sue melalui dunia blog nih tau... =D

3. http://wanhazel.blogspot.com/  ~ haa..yang ni pun kesukaan Cik Sue...dari blog Wan nilah Cik Sue dapat header yang chumell itu..Wan banyak buat tutorial untuk blogger2 baru dan kalau ada apa2 yang Cik Sue tak tau pasal blog nih Cik Sue memang akan tanya kat Wan dan paling best sepantas kilat Wan akan bagi jawapan...kelassss gitu... =D

haa tulah serba sedikit dari Cik Sue so harap2 dengan segmen En Ben ni dapatlah korang kenal sape Cik Sue nih yer...
okeyyy..tumpang lau, mau permisi yer...



66 comments:

chii said...

cik suee...mata chii da berair da ni..sgt touching baca n3 kali ni....ape la sgt teratak chii compare ngan yg lelain..sgt eppy ada yg sudi dtg ke teratak chii..thanks again eh cik sue

:*

chii said...

owh..btw..gud luck utk contest dr encek ben :D

Cik Sue said...

chii: alalalala..laling dun cry2 ye tak chuumell nnt...cayunkkk u la dear.. =D

Encik Blogger said...

saya tukang karut ke empat ni cik sue..

apisv2 said...

salam,
mengunjungi disebalik tabir blogger;p
dtg dr blog abg ben;D

blog apisv2

naz said...

cik sue terima kasih selalu lawat dan baca blog naz :) sebulan lebih dah 100 follower kalau setahun 1200 orang dah fuyoooo. ini bermaksud blog cik sue pun apa kurang nya kebabom :)

Cik Sue said...

en blogger: yeahhh..jemput masuk... =D

Cik Sue said...

apis: tengssss .. =D

Cik Sue said...

naz: sama2 kasih..ehhh...uppsss...tersasul pulak..he3..isshhh..mana ada kebabommm pun tak mcm blog naz triple kebabommmm... =D

Mamaleesya said...

mengunjungi rakan segmen en. ben

http://diarialeesya.blogspot.com

DaK CoMoT said...

comot mai dari belog abg ben..segmen DI SEBALIK TABIR BLOG...alopp..salam kenal2...^_^

Cik Sue said...

mamaleesya & dak comot: tengssss dear... =D

yatie's EPISODE said...

dtg dr blog abg ben & follow (:

salam perkenalann (:

Cik Sue said...

yatie: tengsss...follow kamuuu juga dear.. =D

Syue Mustafa said...

As Salam.

Kunjungan dibalas. Salam perkenalan.

Cik Sue said...

syue: salam perkenalan...tengssss... =D

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

singgah dr blog abg ben..


Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

mas.saari said...

singgah dari...eh?? cam kenal jer?

hahahahaha...dah lama dah follow!

Cik Sue said...

weiyda: tengssss..akan ku jengah.. =D

mas.saari said...

sampai ati ko tak cakap yg ko baca blog aku hari2...huhuhuhu~

Cik Sue said...

my sis: aiyorkkk...kena mentioned ke??alaaa..ko je yg tau dah ler...muahahahaha =D

slumberznanie said...

dtng dr segmen abg ben.... dahh foloow.. salam pekenalan..

Cik Sue said...

sluber: tengssss...salam perkenalan.. =D

Nour Akmal said...

hye..singgah dr blog BA..
salam kenal..tq coz sudi follow blog saya yang tak seberapa tu...=)
keep in touch yaaa...=)

Cik Sue said...

nour akmal: salam perkenalan...tenggssss.. =D

Ayuni said...

cantiknye blog nie!

HAJAR hasan said...

dr blog encik ben~ salam kenal ya. ;)

cik pulau said...

cik pulau pun datang dari blog Abg Ben.. ^^,

PidaSanglang said...

salam jengah...hiii : )

http://mysanglang.blogspot.com/2011/03/disebalik-tabir-blog.html

Cik Sue said...

ayuni,hajar & cik pulau: tengssss.... =D

diyana said...

lalala...jenjalan tanpa guna kaki...dan follow!!! weee~~~ (^___^)

chii said...

okeh2..chii da okeh sikit ni :)
cayunk cik sue gak..ni yg buatkan chii semangat lg nak share byk perkara kat teratak chii ni

thnx skali lg

Nora Shahaira said...

warh...107 naik mendadak a39..banyak peminat ni..

akak nora pun follow balik ya..tq jenguk akak..

... said...

as salam..

ziarah dari entri encik ben.
hehe~ bari nak join =p

follow kamu~

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/02/info-sihat-makan-kerang-kotornya.html

Cik Sue said...

chii: ok yayunk...more tips lagi tau...cik sue suka.... =D

Cik Sue said...

diyana: mekacih....dtg selalu yer... =D

Cik Sue said...

kak nora: isshhh..mana ada peminat...apapun mekasih akak..salam perkenalan yer.... =D

Cik Sue said...

... : salam perkenalan juga... =D

سيتي شافور شهيدان said...

sesi kunjungan berbalas~
salam kenal ye..:)

Novelgurl said...

salam..waa..ramainya adek beradek..ehe

cik ayin said...

datang dari belog abg ben :)

Cik Sue said...

novelgurl: wahhhh..meriah gitu..he3 tengssss ya... =D

Syariniey Amran said...

salam cik sue

terharu ada yang sudi jenguk blog sya =')
terima kasih yer. moga persahabatan terus kekal :)

Cik Sue said...

cik ayin: mekasih... =D

Dim Benihana said...

singgah balik dari blog ben...

wah keja kt genting ke?? best2 pas ni boleh cari kt genting..

aizamia3 said...

salam ziarah, terima kasih sudi singgah ;)... baru buat BW ni

aizamia3 said...

cuti sekolah ni boleh naik genting... wah... blhler jumpa ek...

Syarafina Zaini said...

hye.. salam..
wow! br sehari da tambah 50 follower.. happy blogging.. =D


Si hensem dan si dara

Dea said...

selamat berbelog!!..n salam perkenalan!!..;)

Cik Sue said...

dim: boleh2...jemput2 dtg yer... =D

Cik Sue said...

aizamia: boleh jer...dtgla... =D

Cik Sue said...

syarafina: tengsss dear... =D

Cik Sue said...

dea: salam perkenalan kembali... =D

bun said...

buat spotcheck dari BA

salam kenal

farmys said...

cik sue, tq jenguk blog akak & folo..
tp akak x leh folo sue la.. compony block pesbuk..:-(

shikinbudakbaik said...

singgah dari blog IncikBen...follow u..thanx singgah blog shikinbudakbaik..

farmys said...

ehh dah jumpe.. akak folo kt atas ye..

salam perkenalan!

shah-kayrul said...

salam kenal...singgah kembali & follow

fiefamohdali said...

kunjungan berbalas..=)

Nadhirah-chan said...

salam kenalan , suka men games fb ek ? hahaha jom kite main sesama . lalala~

imnabila said...

dtg dr blog abg ben ~
follower kamu yg ke 176 ~ :)

Cik Sue said...

bun,farmys,shikin,shah,fiefa : tengsss...salam perkenalan.... =D

Cik Sue said...

nadhirah: weee..jom2..add cik sue jadi neighbour anda yer dear.. =D

Cik Sue said...

nabila: tenkiu laling.... =D

GadiSQaMp0nK said...

salam kenal cik sue...melawat dari blog abg ben..nice 2 noe u...smalam sempat folow je...x sempat nak baca..pasal dh ngantok sangat...

Cik Sue said...

gadis: salam perkenalan juga...tengsss sudi jengah sini.. =D