MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Monday, March 14, 2011

Contest : JOM COVER MULUT!


oppsss...contest lagi??he3 sila  jangan muak dengan Cik Sue yer...join contest nih sebab lelaki sulit nih dengan berbangga dan berbesar hati duk tag Cik Sue ditambah pulak hadiahnya yang masyukkk jadi Cik Sue pun join lah...tak caye??klik banner kat atas kalau korang nak tengok masyuk ke tak hadiahnya..jom cuba nasib...


oppsss...Cik Sue terpaksa pinjam gambar model chumell ini a.k.a gambar future sis in law untuk join contest nih sebab gambar Cik Sue takde yang cover mulut...semua gambar Cik Sue pakat sengih jer tayang gigi cam iklan colgate...he3..
nasib baik tokey contest nih kata boleh letak gambar sendiri,kawan,gf,bf ke sesape pun tak kisah asal jangan gambar mat salih sudah..jadi kira penyertaan Cik Sue nih diterima pakai la... =D

last but not least kena tag 2 orang mangsa...ha3 Cik Sue suka part nih...

2. Chii

he3 tu dia mangsa Cik Sue...jangan marah yer kalian berdua...

psstttt, lelaki sulit sila take noted bahawa Cik Sue dah menyertai contest nih dengan jayanya..ha3....
pesanan penaja sila cover mulut anda kalau baru lepas makan petai yer.. =D

permisi....

13 comments:

ijam ismail said...

GOOD LUCK K...
=)
come visit my blog

Cik Sue said...

ijam: thanks... =D

chii said...

terkejut gak tgk pic ni td..tp bila da baca..owh..bakal adik rupanya..

okeh..kalo utk pic2 mcm ni..mmg ada byk dlm koleksi..tp pic adik la :p

btw..gud luck ye :D

Gimi said...

sweet..
gud luck!

Cik Sue said...

chii: laling pic cik sue takde yg cover mulut...semua tersengih cam kerang busyuk jer... =D
thanks laling...

Cik Sue said...

gimi: thanks dear... =D

BLADE EDGE said...

assalamualaikum...

saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni.

anyway, kalo ada masa, silalah singgah ke blog saya.

happy blogging :-)

regards,
BLADE EDGE

azian said...

cik sue...
mintak maap byk2...
bg no tel boleh tak???
kat nationwide ni kene letak no tel laa...kang kl diorang tak jumpa cik sue...diorang leh tel je...heheheheh...tq...sory pos lambat...

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Hye cik sue.. Jom join contest! Saya tag cik sue kat sini:

CONTEST : TRIPLE A SHOP

^.^

naz said...

tak adil guna gambar orang lain hahaha

Cik Sue said...

naz: ehhh..apa lak tak adil..ha3 tokey contest kata adil apa... =D

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

wahh!! kaver molottt?? nak join gak arhh..cam besh jerkk...neway, nice picca!! gud luck!!


Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Halusinasi said...

guna gambo adik, masih ok,diterima...
semoga berjaya sis^^

salam singgah dr penganjur contest^^