MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Friday, March 18, 2011

CONTEST "Aku Dan Kacamata"

Contengan Blog Saya

wahhhh...dah lega kerana selamat menghabiskan minggu yang sangat2 busy ni dengan jayanya...maka Cik Sue nak berbulan cinta selama 2 ari nih...kalau pegi spa pun best nih....okey,so sambil rehat2 pulun BW sampai fening kali nih kasik join satu contest...korang nak join klik jer banner kat atas tu...

okey lepas dah follow tokey blog diatas sila letak gambar korang dengan sunglasses,rayban atau yang sewaktu dengannya...he3..jadi sebab Cik Sue memang suka sunglasses maka inilah antara koleksi gambar yang terpilih...


dan macam biasa kena tag dua orang mangsa keadaan..ha3...

1. Naz

yeahhh...dah siap...hilang tensen jap.... =D


16 comments:

Cik Muda Sae said...

nak join juge..!

Cik Sue said...

cik muda: jom2...lagi ramai lagi meriah... =D

faiz said...

gud luck..

mykhalis said...

khalis si rabun yang takde spek..huhuhu

Fara VavaVoom said...

cokelat ! suke2. baru ade gaye.... hehe^^ thanks3 join :)

chii said...

yeszaa..tu dia ..ihiks..
comel2..

pape pun..gud luck cik sue :d

Cik Sue said...

faiz: thanks.. =D

Cik Sue said...

khalis: ha3...khalis pakai kanta jer la... =D

Cik Sue said...

fara: he3...thanks laling... =D

Cik Sue said...

chii: tak comel ler comot jer..he3..tengggsss dear.. =D

Puan Kutu said...

comel jer..wah ditag disini..kenapah tak perasan?sue pun tak inform..hehe..tq tag!

Cik Sue said...

puan kutu: upppss camner cik sue boleh lupa nih...sowie... =D

naz said...

dalam proses ok. fuyoooo cermin mata lagi berat dari kepala ni haha

Cik Sue said...

naz: ha3...tak baekkkk tau... =D

Puan Kutu said...

setelah dibelek2..takde lgsung pic bersama kacamata kerana sy tak suka pkai speck..maka tak dpt la join.sori la ekk..:)

Cik Sue said...

puan kutu: okey dear...takpe..thanks sebab dah berusaha... =D