MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Monday, March 7, 2011

Cik Sue kena tagged...

** sila abaikan gambar ini kerana ianya tiada kena mengena dengan task dibawah...

semalam oleh kerana kepenatan berpicnic bersuka ria maka bila malam menjelma kepenatan melanda jadi awal2 lagi Cik sue dah terbongkang tido..BW pu tak sempat...arinih pulun la apa lagi...jalan punya jalan rerupanya Cik Sue kena tag dengan Wafiy untuk selesaikan 1 task..hang sajer jer kan Wafiy kasik Cik Sue homework...oleh kerana Cik Sue jiwa kental maka mestilah sahut cabaran...antara soalan2 mencabar yang perlu dijawab....

1. Anda rasa anda hot?
ehhh opkos ler..hot n spicy cam ayam KFC

2. Upload gambar yang anda guna sekarang
laaa..tak yah upload la..tengok jer kat belog Cik Sue nih...kang kalau upload tenet Cik Sue jadi lembab cam kura2...

3. Cerita pasal gambar
gambar tu takde apa yang nak di ceritakan...tengok jer la boleh??

4. Kali terakhir makan ayam?
semalam masa picnic Cik Sue makan ayam KFC tu yang Cik Sue jadi hot & spicy!!

5. Lagu terakhir anda dengar
lagu OST filem HIkayat Merong Mahawangsa..Cik Sue dengar 8 kali malam tadi..hamik kau....

6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
Cik Sue makan cucur ikan bilis..baru jer goreng tadi...sedappp wooo...

7. Selain nama sendiri anda dipanggil apa?
Cik Sue ler tapi kalau family dan kenalan rapat panggil nama manja Nana...

8. Tag 8 orang
adehhhh...ramainyerrrr emmm sape mangsa Cik Sue nih ek..

1. Mas Saari 
2. Chii
3. bB
6. Khalis
7. Faiz
8. Naz

9. Siapakah no 1?
my lovely sista...

10. Katakan sesuatu tentang no 5?
kawan satu tempat kerja lama dolu2...

11. Orang no 3 berhubungan dengan siapa?
waahhh...kontroversi betul soalan nih..nanti Cik Sue tanya tuan empunya badan...

12. Bagaimana pula no 4?
my lovely deeply sista juga lah..along ku...

13. Pesanan buat no 6?
khalis tolong selesaikan task ini juga...Cik Sue cabar nih... =D

14. Kata2 cinta buat no 2?
laling, i lap u lah..ur my truly,lovely best friend... (sila jangan disalah erti..ayat cinta ini..ha3..)

15. Adakah no 7 dan no 8 mempunyai persamaan?
persamaan??mereka adalah lelaki,jantina mereka sama...he3..

16. Berikan 5 perkara yang anda tahu tentang no 1?
mama kepada sepasang cahaya mata
kaki photoshot
suka benor main bowling..cita2 nak jadi cam Shalin Zulkifli..
sangat menyintai En Somi nya..
teman Cik Sue bergossip...

17. Persamaan antara kambing dan lembu?
mereka sering jadi buruan bila musim Raya Qurban

18. Perasaan ketika jawab tag ini?
banyak betul soalan,bila nak abih ntah...

19. Adakah anda tau Rizman tu sengal?
Rizman tu anak sape??tak kenal laaa...

20. Gay or Les?
eeeee..selisih malaikat 44...selera Cik Sue normal okeyyyy...

haaaa..dah abih pun...legaaaa..pesanan penaja sape2 yang kena tag tu sila sahut cabaran ini...
hadiah???takde..kalau nak gi beli sendiri ek...

8 comments:

chii said...

cik sue hot la...hehehe..
mcm ayam kepci kan.. :D

faiz said...

sorrila Sue tak dpt sahut cabaran ni sebab buat mase ni malas btol nak masuk bende2 camni...

Cik Sue said...

chii: yup hot n spicy... =D

Cik Sue said...

faiz: owhh..tidak mengapa...cik sue mengerti...ceeewaaahhh... =D

naz said...

woahhhhh macam mana u tahu i lelaki ? hahaa

Cik Sue said...

naz: alamak...lupa pulak naz perempuan...upppsss..teeettt.. =D

BbSH~ said...

kak sue~ now kite skandal ngan cik ajul la.. ekekekeke..
tak hengennnn!!! iyarrkkkkSSSSsss!

Cik Sue said...

bB: wahhhhh...aku scandal ko ekk..nak kena terjah ni..layannnn...zassssssss... =D