MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Saturday, March 26, 2011

Bukti Cik Sue sokong Earth Hour!!!


weeee...korang nampak tak itu???gelap gelita....lilin yang Cik Sue cari tak ku temui maka dengan itu Cik Sue bertemankan cahaya dari lappy sahaja..mak aihhh memang gelap....apapun seronok sebab turut sama menjayakan Earth Hour kali nih.... =D

adehhhh lepas Earth Hour kepala Cik Sue pulak pening2 lalat sebab duk ngadap lappy dalam gelap...

12 comments:

chii said...

hurmm..baghuih no..kt umah chii..x dan nak wat menda ni sume..lgik2 time2 830 tgh sibuk wat kuih utk sok... :)

faiz said...

tak tutup pon lampu sume ni...sebab tgk takde pon jiran utup lampu..heheh

Cik Sue said...

chii: sambil nyelam minum air tu...sambil layan earth hour sempat gak lelapkan mata...he3... =D

Cik Sue said...

faiz: adehhh..ada lak dia ikut jiran...jiran faiz tu lupa kot... =D

Nur Liyana said...

ahhahaa..yana lupa nk tutp lampu.hahahaha

Cik Sue said...

yana: haaaa...meh cik sue kasi rotan dia...he3...takpe bleh tutup tahun depan lak... =D

halila Ibrahim said...

salam..

akak tak tutup pun lampu.. ada sedara datang.. kalau tutup td,, mesti dia kata kak halau dia balik.. lg pun kak tengok.. jiran2 bukan tutup tp melampau2 lg bukak siap lampu kat pagar lagi.. ye la takut rumah kn rampok..

naz said...

fuyooo kalau dah kahwin best oooo gelap2 haha

Sham said...

salam kenal...

saya sokong gak...

Cik Sue said...

naz: ha3..itu dah pasti... =D

Cik Sue said...

halila: kat sini pun tak semuayg tutup lampu...

Cik Sue said...

sham: salam kenal kembali... =D