MUKA SURAT SULIT NAZ

terbaik dari Mas Saari...

Sunday, March 27, 2011

BERCUTI???

Assalamualaikum WBT...arini seharian tak mengadap  lappy...Cik Sue pergi bercuti...kemana???he3...jauhhhhh bangat....tau tak kat mana nih???


 jauh tak???he3...arini terpaksa jadi tour guide kat Genting...memenuhi permintaan errrr...permintaan si dia...upsss....he3....di sebabkan Cik Sue malas nak merasa kepanasan kalau pergi luar dari Genting maka Cik Sue memilih untuk jalan2 kat sini je la walaupun hakikatnya dah tak tau nak kemana kat sini...tapi kalau korang nak tau walaupun Cik Sue dah lama kat Genting nih tapi Cik Sue jarang keluar jalan2 kat sini...bukan apa, bila time weekend tulah jer masa yang Cik Sue ada untuk berehat jadi Cik Sue lebih suka memerap je kat bilik...apalagi kalau bukan tido...ganti balik tido yang dah missed masa2 Cik Sue beezeee like a bee tu...so saje nak share gambar arini dengan korang...gambar si dia???upss...no..no..no...RAHSIA... =D

** cantikkan bunga nih???cam Cik Sue..he3.. =D

**  ambik gambar curi2 kat Snow House...kat dalam nih tak leh bawak camera..


ehhh..tu jer???ada banyak sebenarnya tapi dah ditapis oleh lembaga penapisan filem..he3..jadi tak leh disiarkan disini..apa2 pun Cik Sue enjoy the day!!! =D
** pstttt...sape2 nak datang cuti kat sini boleh contact Cik Sue tau...nanti Cik Sue kasi special discount... 
permisi..... =D

19 comments:

faiz said...

bley diskaun ye..

Cik Sue said...

faiz: bolehla boleh... =D

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

genting yer..cik sue tak main mainan yg mengerikan semua tu ker..

nnt i nak dtg sini i contact u lah..

Cik Sue said...

rina: dah selalu main permainan tu semua jadi kali nih tak main la...
boleh...nnt nak dtg contact cik sue yer.. =D

chii said...

bestnya jln2 kat snow house....erm...chii pun x sure bila leh g sana lg..rasanya last skali chii naik genting..waktu tu umo 6 thn kot..ehehe

Cik Sue said...

chii: best tapi tak kena gaya kalau tak tahan boleh demam...sejukkkk yg amat...nnt dtglah, cik sue tunggu kedtgan chii tau... =D

Nur Liyana said...

yea !!!dpt diskaun..nk pergi jugak..huhuhu

Cik Sue said...

liyana: meh la...contact cik sue yer klu nk dtg... =D

manueng said...

owh...keje kat genting rupenye...mesti best je ari2 sejuk kan...hehe;)

Cik Sue said...

manueng: best la kot??he3...dah lama2 bosan gak la... =D

Sal Saari said...

ooooo berjimba tak ngajak gue...

Dda Ly said...

wawawaaaa seronok nyee...betul ke dpt discount ni cik sue??:)

meh ke rumah..
~Addina Dania ku sayang..~
keep in touch ye..♥♥♥

mykhalis said...

khalis betul2 bermiant nie.. pekej keluarga ada tak??

hottest entry di blog khalis :
Kantoi ketika skodeng

Cik Sue said...

along sal: alaaaa...bukan tak nak ajak ko kan balik trolak.. =D

Cik Sue said...

dda ly: betul...tak tipu...tapi untuk masuk theme park la... =D

Cik Sue said...

khalis: ada tapi discout untuk masuk themepark la...hotel hanya untuk ahli keluarga jer... =D

naz said...

fuyooo pergi tak ajak pun, jangan kahwin tak jemput sudahh opspss hahha

Cik Sue said...

naz: ari2 cik sue pegi genting nih...pendek kata makan,tido semua kat sini lah..ha3...
upsss..kawen dah tentu ajak....jemputan VVIP lagi... =D

nuyuin said...

blogwalking =)